witam,
Od jakiegos czasu mam problem jak przypuszczam z łozyskiem na kolumnie McPhersona. Powie mi ktoś tak mniej wiecej ile taka przyjemność bedzie mnie kosztowała??
Wymiana łożyska na kolumnie McPhersona
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- jjaworskyy
- Użytkownik
Poduszka amortyzatora jest razem z lożyskiem koszt to okolo 30-40 zł. Jeśli chodzi o wymiane to jak masz ściągacz, troche wiedzy itp to możesz zrobić to samemu, a jeśli nie to mechanik weżmie okolo 50-60 zł za strone. Nie jestem pewny ale po wyjęciu amorka będziesz musiał ustawić kąty.
rozumiem, czyli koszt nie powala na kolana, szczerze to myslalem ze to troche drozej wychodzi. Dzieki za odpowiedz!
[URL=https://matchnow.info] Womans in your city[/URL]
- Progresywny
- Lubie to!
Po takim zabiegu nie trzeba ustawiać geometrii. Więc kolejne koszty-w kieszenijjaworskyy pisze:Nie jestem pewny ale po wyjęciu amorka będziesz musiał ustawić kąty.
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Zakładając, że nie odkręcimy amortyzatora na zwrotnicy, tylko wyciągniemy razem ze zwrotnicą, którą odkręcimy od sworznia wahacza.Progresywny pisze:Po takim zabiegu nie trzeba ustawiać geometrii. Więc kolejne koszty-w kieszeni
Najlepszy układ to...Żona w domu, a kochanka w garażu..
(tylko dlaczego obie są tak drogie w utrzymaniu?)
(tylko dlaczego obie są tak drogie w utrzymaniu?)
- 21Golfista21
- Gadatliwa bestia
Re: Wymiana łożyska na kolumnie McPhersona
no właśnie! przecież w mk3 tymi dwiema śrubami od amora reguluje się kont pochylenia koła.lukasz.gtd pisze:Zakładając, że nie odkręcimy amortyzatora na zwrotnicy, tylko wyciągniemy razem ze zwrotnicą, którą odkręcimy od sworznia wahacza.Progresywny pisze:Po takim zabiegu nie trzeba ustawiać geometrii. Więc kolejne koszty-w kieszeni
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=351409 nowy nabytek
to nie, że ja się boję prędkości to prędkość boi się mnie :D
to nie, że ja się boję prędkości to prędkość boi się mnie :D