Widzę ze golfiarz z Ciebie z krwi i kościzlos pisze:że w W-See będzie złoś i jego szerszeń
Tomuś my już mamy klepnięty pokój w See .W temacie o See tour jest podany adres ośrodka gdzie jesteśmy...
Karpi mi pisał że szuka kompana do pokoju ...
Moderator: G0 Karcio
Widzę ze golfiarz z Ciebie z krwi i kościzlos pisze:że w W-See będzie złoś i jego szerszeń
Bo jak mam za bezcen sprzedać mojego szeRszuna, to nie dam radygluszcz pisze:Widzę ze golfiarz z Ciebie z krwi i kości
Tomuś my już mamy klepnięty pokój w See .W temacie o See tour jest podany adres ośrodka gdzie jesteśmy...
Karpi mi pisał że szuka kompana do pokoju ...
Innej opcji nie widzęzlos pisze:Że niby mam poprawić basy w szerszeniu?
Zaraz po TobieMatthewG pisze:Innej opcji nie widzę
ze jak? jaja sobie robisz?zlos pisze:niniejszym szerszenia nie ma - wlaśnie gosciu mnie odwoził i po trzech słupach wypadłd silnik i odpaldły koła - że ja ku$wa ąyję to cud; idę pić dalej.
?!zlos pisze:niniejszym szerszenia nie ma - wlaśnie gosciu mnie odwoził i po trzech słupach wypadłd silnik i odpaldły koła - że ja ku$wa ąyję to cud; idę pić dalej.
Co się stało? Mam nadzieje że z Tobą wszystko ok.zlos pisze:niniejszym szerszenia nie ma - wlaśnie gosciu mnie odwoził i po trzech słupach wypadłd silnik i odpaldły koła - że ja ku$wa ąyję to cud; idę pić dalej.
Czekamy na szczegóły, trzymaj się.zlos pisze:niniejszym szerszenia nie ma - wlaśnie gosciu mnie odwoził i po trzech słupach wypadłd silnik i odpaldły koła - że ja ku$wa ąyję to cud; idę pić dalej.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 40 gości