Dobrze to ująłeś Michał,a co? Niech Złosiu ma za te swoje głupie żarty Ciekawe co teraz wymyślivrs pisze:Zlos, ten kolor nazywa się "Rising Blue" co w tłumaczeniu oznacza "zwycięstwo nad czarnymi"
eRki na youtube - nasze i nie tylko video
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Re: eRki na youtube - nasze i nie tylko video
Wy tu gadacie o kolorach, a ja czekam na filmiki Jarku
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
Taka tam mała dzisiejsza zabawa na śniegu. " onclick="window.open(this.href);return false;
Sprawdzę mojego w takim razie
2015 - ... Mocy przybywaj?
Sprawdż Mati,zobaczymy na ile pomaga ten zakichany sterownik i czy esp bardziej u Ciebie nie ingerujeMatthewG pisze:Sprawdzę mojego w takim razie
Jarek się prawie rozpłakał jak mu wydech nie chciał strzelać potem coś pokombinował ze sterownikiem, wydech zaczął strzelać i naszej radośći nie było końcaRybak pisze:Taka tam mała dzisiejsza zabawa na śniegu. " onclick="window.open(this.href);return false;
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
Paliwo jakieś frajerskie zatankowałem...Jak wracałem to zatankowałem na "swojej" topowej stacji i pod chatą jebnął aż miło...
to jakie paliwko normalnie lejesz?
co do paliwa to na stacje na której pracuje ostatnio przyjechały audi RS6 (to najnowsze) i insignia OPC i obbie zatankowały 95 oktanów (insignia fabrycznie na klapce ma zalecane co najmniej 98, nie pamietam juz jak audi) a potem sie tacy ludzie dziwia dlaczego ich "slabsze" samochody wyprzedzają
przydały by sie jakieś strzały z wydechu dlatego czekamy na wiecej filmów
co do paliwa to na stacje na której pracuje ostatnio przyjechały audi RS6 (to najnowsze) i insignia OPC i obbie zatankowały 95 oktanów (insignia fabrycznie na klapce ma zalecane co najmniej 98, nie pamietam juz jak audi) a potem sie tacy ludzie dziwia dlaczego ich "slabsze" samochody wyprzedzają
przydały by sie jakieś strzały z wydechu dlatego czekamy na wiecej filmów
Ano wyprzedzają, bo jak dobrze upalić auto na gorszym paliwie, to ryzyko zagotowania silnika bardzo rośnie. Więc stoisz potem na poboczu. I wszystko wyprzedza.ksyniu22 pisze:co do paliwa to na stacje na której pracuje ostatnio przyjechały audi RS6 (to najnowsze) i insignia OPC i obbie zatankowały 95 oktanów (insignia fabrycznie na klapce ma zalecane co najmniej 98, nie pamietam juz jak audi) a potem sie tacy ludzie dziwia dlaczego ich "slabsze" samochody wyprzedzają
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
Ja kiedyś przypadkiem zalałem zamiast v-power racing na shellu zwykłą 95 to od razu wystąpiło spalanie stukowe , a wiadomo czym to grozi.
www.proturbo.com.pl
Wiadomo,że v-power racing,mogę też 98,nawet w tym steagu raz taką zalałem,bo ledwo dokulałem się do stacji,a innej nie było.I wszystko było bono,żadnego spalania stukowego itp.Nawet z ciekawości trochę dałem w tyte i nic niepokojącego się nie działoksyniu22 pisze:to jakie paliwko normalnie lejesz?
Na 98 można spokojnie jeździć jak jest wystrojony na v-power, w poprzednim golfie sprawdzałem to na v-power palił z dwa litry mniej niż na 98.
www.proturbo.com.pl
Na życzenie, wstawiam kolejny filmik " onclick="window.open(this.href);return false; . Warunki nie pozwalają nagrać coś więcej.
Ja czegoś takiego w swoim nie zaobserwowałem,ale domyślam się dlaczegodaniel1d pisze: w poprzednim golfie sprawdzałem to na v-power palił z dwa litry mniej niż na 98.