Auto z aukcji, brak kluczykow
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam. Mam takie pytanie. Jak najprostszym sposobem uruchomic silnik? Mianowicie kupilem VW Golfa TDI z silnikem AHL na aukcjii w UK, bez kluczykow. W serwisie powiedzieli mi cene za dorobienie kluczyka z immo ok.200 funtow. Co jest dla mnie za drogo, poniewaz chce tylko auto odpalic i albo wyslac do PL albo sprzedac na aukcji w UK. Czy jest jakis sposob by obejsc immo? Czy jak kupie komplet od innego golfa z innym oznaczeniem silnika np. ECU, licznik, kluczyki to bedzie dzialalo. Co mozna zrobic najtanszym kosztem, zeby sie nie pakowac koszty. Dziekuje za podpowiedzi.
Ostatnio zmieniony ndz mar 04, 2012 09:16 przez Cambel, łącznie zmieniany 1 raz.
ja to bym proponował na ogólnodostępnym forum nie udzielać informacji jak złamać fabryczne zabezpieczenia auta. Jak user nie chce dorabiać kluczyka to niech sam walczy. Przecież to czytają różni ludzie...
Ci, co maja wiedziec jak zniknac samochod to doskonale wiedza jak to zrobic i nie czerpia tej wiedzy z forum. Napewno nie w tak banalnej sprawie jak immo.
Ok ale po co uczyć dzieci neo z osiedla jak mają się Twoim samochodem przejechać
Re: Auto z aukcji, brak kluczykow
Gdyby kolega miał stary kluczyk to nie byłoby tego tematuprzeloz imo.. ze starego kluczyka do nowego i po sprawie
to po co mu samochod bez kluczykow
poniewaz chce tylko auto odpalic i albo wyslac do PL albo sprzedac na aukcji w UK.