Zmiana licznika
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Zmiana licznika
wpisywałem w wyszukiwarce "dołożenie tempomatu" i wyskakują ledwo 2 linki,żaden jakiś fachowy,a ja chciałbym to zrobić sam,ewentualnie z pomocą kolegi.Szczerze,do Golfa wróciłem po 3 latach,w tamtym (którego rądneli) miała wszystko i chciałbym tego doprowadzić do stanu z takim wypasem jak poprzedni,a że jestem mechanikiem i jakie takie pojecie mam o elektryce to chciałbym to zrobić sam i troche sie podszkolić.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Zmiana licznika
czasami trzeba odpowiednio dobrać słowa...jeden dokłada tempomat...inny go montujedanos pisze:wpisywałem w wyszukiwarce "dołożenie tempomatu" i wyskakują ledwo 2 linki
http://www.google.pl/search?as_q=monta% ... 40&bih=791" onclick="window.open(this.href);return false; - drugi link
Zmiana licznika
Chodzi o liczniki np jak bora ale bez białej obramowki mogą być koła chromowane ,licznik jak r32 tylko diesel
Zmiana licznika
no takiego jak ten SE to nie, ale obwódki też dużo dadząQto pisze:chrom pakietem nie zrobisz licznika SE
wszystko to kwestia budżetu
no ja się zawczasu zaopatrzyłem zanim zmieniałem u siebieQto pisze:pod warunkiem że masz odpowiedni sprzęt żeby immo ogarnąć
i zgranie wszystkiego ze sobą zajęło mi właśnie coś koło 30 min (robiłem to pierwszy raz)
teraz pewnie bym się w 10-15 zamknął
a ja podałem namiar do gościa który takie liczniki ma (swój u niego brałem)Qto pisze:ditomee, napisałem wyżej...początek nr licznika 1J5
no ale za taki licznik to cena też odpowiednia...
Zmiana licznika
Witam. W moim mk4 niema komputera pokładowego. Jest możliwość zmiany umie na taki i czy można to bez problemu podłączyć czy trzeba dużo przerabiać?
-
- Użytkownik
Re: Zmiana licznika
tu masz temat do poczytania( http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=2&t=160485" onclick="window.open(this.href);return false; )bolo1209 pisze:Witam. W moim mk4 niema komputera pokładowego. Jest możliwość zmiany umie na taki i czy można to bez problemu podłączyć czy trzeba dużo przerabiać?