Monster Garage c.d.
Monster Garage c.d.
jaszczur, czytałem tematy o dieslu, chyba wszystkie albo znaczną większość, ciężko przez to przebrnąć ale zmęczyłem... no nie wiem, po prostu sądziłem, że jak niemiaszki to tak skonstruowały to zostawię jak jest, przynajmniej narazie, podobno jak się zaślepia, trzeba przynajmniej w niektórych silnikach, odciąć egr od ECU Vag`iem, ja vag`a nie mam tak, że sobie darowałem.
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Monster Garage c.d.
kolejne mg i z cyklu fani 4 kołek,choć dziś też byli dwóch
dla spragnionych można było próbować
choć stwierdzono,że to będzie lepsze
przy okazji pracy
trzeba było się też pożywić
jak zwykle miś dzięki za przyjęcie naszych niewyjściowych twarzy oraz okazaną pomoc,a całej reszcie za wspaniale spędzony czas w normalnym gronie
dla spragnionych można było próbować
choć stwierdzono,że to będzie lepsze
przy okazji pracy
trzeba było się też pożywić
jak zwykle miś dzięki za przyjęcie naszych niewyjściowych twarzy oraz okazaną pomoc,a całej reszcie za wspaniale spędzony czas w normalnym gronie
Monster Garage c.d.
Misiek- serdeczne dzięki za pomoc i za super atmosferę!!!
Chłopaki jesteście SUPER...
Chłopaki jesteście SUPER...
- xlsss
- Użytkownik
- Auto: MK3
- Silnik: AAZ
- Kontakt:
Monster Garage c.d.
Ja się przymierzam do pomalowania całego ale to jak będzie cieplejdzikimk2 pisze:wkoncu się ziołem za mojego
- malutki
- Forum Master
- Kontakt:
Monster Garage c.d.
mam nadzieje że moja klapa ci dobrze posłużydzikimk2 pisze:wkoncu się ziołem za mojego
Clarion DXZ958 - Morel Hybrid Integra 402 - Morel 6W - Gladen RS10 - Phoenix Gold Ti600.4 - Phoenix Gold Ti1500.1
Szafa gra
Szafa gra
Monster Garage c.d.
jak oglądałem to w całkiem dobrej kondycjimalutki pisze:mam nadzieje że moja klapa ci dobrze posłuży
Gdy się urodziłem diabeł powiedział: "O k..wa! Konkurencja!"
Mój klekot - Diesel kopci, diesel czadzi - diesel nigdy Cie nie zdradzi
Mój klekot - Diesel kopci, diesel czadzi - diesel nigdy Cie nie zdradzi