MK2 G60 by borek81 "ORYGINAL PROJEKT"
Moderator: G0 Karcio
Auto malyna
Przetrzymasz go przez 15 lat i sprzedasz go Niemcowi za +/- 15k € tylko szerokie zderzaki i dymione kierunki od helli zakładaj (tak wyglądały głównie ori G60 GTI). Widać dużo funduszu poszło na ratunek gofra skoro wyglada jak z prospektu
Podsyłam jeszcze ode mnie poglądowe foto oryginała
Przetrzymasz go przez 15 lat i sprzedasz go Niemcowi za +/- 15k € tylko szerokie zderzaki i dymione kierunki od helli zakładaj (tak wyglądały głównie ori G60 GTI). Widać dużo funduszu poszło na ratunek gofra skoro wyglada jak z prospektu
Podsyłam jeszcze ode mnie poglądowe foto oryginała
OPEL - Ohne Power Ewig Letzter
Muody jak szerokie zderzaki mam zakładac??przeciez sa szerokie Co do kierunków dymionych to jak sam widzisz ze wychodziły tez pomaranczowe takie jak dodałes z prospektu a moim zdaniem pomarancz przenosi auto bardziej w lata 90te A kase wydaje do dzisiaj bo kupiłem go za kredyt w takim stanie jak jest
Dzieki wszystkim za komentarze i co do spotkania na zlocie jestem jak najbardziej za!
Dzieki wszystkim za komentarze i co do spotkania na zlocie jestem jak najbardziej za!
Re: MK2 G60 by borek81 "ORYGINAL PROJEKT"
O boshe jaki ja ślepy jestemborek81 pisze:Muody jak szerokie zderzaki mam zakładac??przeciez sa szerokie Co do kierunków dymionych to jak sam widzisz ze wychodziły tez pomaranczowe takie jak dodałes z prospektu a moim zdaniem pomarancz przenosi auto bardziej w lata 90te A kase wydaje do dzisiaj bo kupiłem go za kredyt w takim stanie jak jest
Co do stylu to się nie wtryniam bo to twoje auto nie moje więc oby kasa wydana na ratunek Ci się zwróciła jak w najwyższym percencie
Re: MK2 G60 by borek81 "ORYGINAL PROJEKT"
Dziekimuody pisze:O boshe jaki ja ślepy jestemborek81 pisze:Muody jak szerokie zderzaki mam zakładac??przeciez sa szerokie Co do kierunków dymionych to jak sam widzisz ze wychodziły tez pomaranczowe takie jak dodałes z prospektu a moim zdaniem pomarancz przenosi auto bardziej w lata 90te A kase wydaje do dzisiaj bo kupiłem go za kredyt w takim stanie jak jest
Co do stylu to się nie wtryniam bo to twoje auto nie moje więc oby kasa wydana na ratunek Ci się zwróciła jak w najwyższym percencie
Nowy fant juz czeka na zamontowanie! Na razie w salonie dotrzymuje mi towarzystwa!
http://img39.imageshack.us/img39/5462/201201129321.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://img39.imageshack.us/img39/5462/201201129321.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Co tu duzo mowic.... Nic tylko dbac
Golfik marzenie
Mhhhh RS-y czekaja
Golfik marzenie
Mhhhh RS-y czekaja
Ostatnio zmieniony pn sty 30, 2012 17:43 przez lord5005, łącznie zmieniany 1 raz.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 9#p5129059" onclick="window.open(this.href);return false;
lord5005, myślę, że tu nie ma mowy o półśrodkach
wiosna idzie jak tam fele szykują się do startu, moje wymyte czekają na obuwie
U mnie szpulki tez juz czekaja tylko na obuwie i sezon 2012 trzeba bedzie zacząć
- The Jackal
- Ma gadane
kurde taki golfik w takim stanie to marzenie
nic mi nie pozostaje tylko życzyć zeby został on u Ciebie jak najdłuzej
nic mi nie pozostaje tylko życzyć zeby został on u Ciebie jak najdłuzej
jest idealny ,tak powinno wygladac kazde g60 ,a nie jakies dwa oka i inne ulepszacze a co do kola tego mu brakowalo{na ori bylo tez fpytke}ale teraz bedzie obled
jaki rozmiar felgi
jaki rozmiar felgi
GOLF MK4 R32 OEM - niuu car
AUDI R$4 B5 ,Big Brake rs6 C7 390mm,Wagner,BC Racing...-family car
AUDI S3 8L ABT IMOLA YELLOW BAM-wife car
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
AUDI R$4 B5 ,Big Brake rs6 C7 390mm,Wagner,BC Racing...-family car
AUDI S3 8L ABT IMOLA YELLOW BAM-wife car
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
Kółka to 7 cali szerokosci na to opona 195 40 16.Wiem szerokosc dla emerytów ale dystans do tego 30mm wiec bedzie szeroko
Dzieki za komentarze!
Dzieki za komentarze!
borek81, Ty wręcz żadnych tuningów do szczęścia nie potrzebujesz poza kołem