[DIY] Bagażnik skończony(Audio się robi powoli)
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- GRZANA
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Jakos tak z wygladu to mnie nie przekonuje ten glosnik chociazby przez to zlacze konektorowe i piankowe zawieszenie... Moze sie nei znam ale tak na pierwszy rzut oka to jest jakis nieteges.... Mam nadzieje ze gra lepiej niz wyglada....
A co do skrzynki to na tartak po deski i do zelaznego po gwozdzie i ogien
pzdr
A co do skrzynki to na tartak po deski i do zelaznego po gwozdzie i ogien
pzdr
[b][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2116873#2116873]MÓJ MKII ABF[/url] 149,0KM@6234,0rpm 183,6Nm@4411,0rpm :) - nowe foty, nowe mody str.23
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
Zawieszenie albo jest piankowe i dobrze impregnowane, albo jest gumowe i wygląda jak piankowe, bo w dotyku jest gladkie i gumowate.
A kable do złącza i tak będą przylutowane. Poza tym Powerbassy CK6 tez mają złącza konektorowe i w niczym im to nie przeszkadza.
A żeby skrzynke zlozyc trzeba jeszcze jechac po MDF i kupic złącze do skrzynki i tkaninę obiciową. Jutro prawdopodobnie pojadę po MDF.
A słupki jak stały tak stoją w miejscu
Łuki co z Twoim IT
A kable do złącza i tak będą przylutowane. Poza tym Powerbassy CK6 tez mają złącza konektorowe i w niczym im to nie przeszkadza.
A żeby skrzynke zlozyc trzeba jeszcze jechac po MDF i kupic złącze do skrzynki i tkaninę obiciową. Jutro prawdopodobnie pojadę po MDF.
A słupki jak stały tak stoją w miejscu
Łuki co z Twoim IT