Ile sekund do 100km/h - all diesel
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- kaczor4011
- Forumowy spamer :)
- szerszeniak
- Użytkownik
- Kontakt:
no niestety kolo który go sprowadził z Francji przed wstawieniem do komisu zabrał sobie białe zegary i wstawił inne z przebiegiem 17000, czyli chyba 317 000Krzylu pisze:a cowboy, niezle zapierdala ten AFN a jaki maly przebieg ma
ja przejechałem 12000, faktycznego przebiegu nie znam ale hamownia pokazałe że silnik chce zyć
A tu filmik mojego 1Z, sciagnij filmik
Ciekawe jest to że dane podawane przez producenta to 12.8 sekund
Ciekawe jest to że dane podawane przez producenta to 12.8 sekund
Na filmiku TDI2 wynik troszkę lepszy. Może faktycznie to 10,3 było zbyt optymistyczne, ale jak sobie jeszcze raz bardziej uczciwie pomierzyłem stoperkiem to około 10,7 wyszło. Jak na zapis w katalogu 12,7s bodajże to rewelka.cowboy pisze: TDI około 11. 11,5 sek
SDI TRAGEDIA około 17,5 sek...
czyli się chyba zgadza..
Na przyszły rok postaram się uzbierać odpowiednią ilość pieniążków i pewnie wybiorę się do Łodzi odwiedzić tak zachwalanego tutaj kolegę Uysy'ego.
To fakt, strasznie wolny wózek. Kolega jednak zadowolony. Świeży kierowca, jeździć za dobrze nie potrafi to akurat. Ważne że mało pali.cowboy pisze: SDI TRAGEDIA około 17,5 sek...
Pozdro