[mk4] Dokładka przód od V6?
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Srebrna ori była ? W sensie,ze lakierowana na srebrno tak ? A Ty ją przemalowałeś na czarno ? Wolałbym surowy,czarny plastik...
ja myslę ze kupię i zobaczę na wiosnę jak to zejdzietruckman pisze:kup bolla na to samo wyjdzie
VR6-->drze się nie do wytrzymania, w ogóle nie jedzie, trzepie, a jeźdzę jak *#cenzura#*, cała wypłata na benę w jedną noc
KoJ@K, boll ma taki zmywacz do lakieru http://allegro.pl/boll-zmywacz-lakieru- ... 76207.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ale i farbę strukturę taki chropowaty czarny jak ori plastik http://allegro.pl/struktura-do-napraw-p ... 93917.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ale i farbę strukturę taki chropowaty czarny jak ori plastik http://allegro.pl/struktura-do-napraw-p ... 93917.html" onclick="window.open(this.href);return false;
VR6-->drze się nie do wytrzymania, w ogóle nie jedzie, trzepie, a jeźdzę jak *#cenzura#*, cała wypłata na benę w jedną noc
Kupiłem dzisiaj dokładkę używkę (oryginał) od V6 , po zamontowaniu na seryjny zderzak okazało się że jest ona ok. 5mm za krótka i troche to brzydko wygląda . Co zrobić z tym fantem
Tomas747, z tego co pamiętam ona tak się nie zgrywa, ale jak porządnie dopasujesz i ściągniesz śrubą do nadkola powinno być minimalnie
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
zderzak z V6 i z normalnych był taki sam więc dokładka musi pasować.Tomas747 pisze:Kupiłem dzisiaj dokładkę używkę (oryginał) od V6 , po zamontowaniu na seryjny zderzak okazało się że jest ona ok. 5mm za krótka i troche to brzydko wygląda . Co zrobić z tym fantem
ściągałeś zderzak żeby to zrobić czy na aucie ? teraz jest jeszcze zimno więc wszystko jest sztywne i ciężko dobrze to dopasować.
Tylko że ona z lewej strony (od kierowcy) pasuje prawie idealnie a z prawej brakuje prawie 5mm (jakby była za krótka) , ściągneliśmy ją z kumplem jak tylko się dało śrubami przy nadkolach i jest delikatnie mowiąc nadal kaszanka , troche jestem wkurzony z tym spasowaniem Nie wiem jak z nią walczyć żeby ją dobrze zgrać ze zderzakiem.
Ten typ tak ma..Tomas747 pisze:Nie wiem jak z nią walczyć żeby ją dobrze zgrać ze zderzakiem.
Jak dobrze po-dociskasz na wszystkich zatrzaskach to powinna jeszcze trochę dojść, ale przy zakolu nie dochodzi do końca i niezbyt wiele można z tym zrobić.
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
Az moją sprawdziłem - u mnie brakuje ok 1cm po obu stronach ale bez dobicia zatrzasków, wiec obstawiam że nic nie będzie brakowało
Shmatan ja moją ściągałem i zakładałem kilka razy i uzyskałem jedynie kilka mm, ale do ideału jednak troszkę brakuje.Shmatan pisze:Az moją sprawdziłem - u mnie brakuje ok 1cm po obu stronach ale bez dobicia zatrzasków, wiec obstawiam że nic nie będzie brakowało
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
- Tomek gd
- Forum Master
- Auto: passat b6
- Kontakt:
+1Kamel pisze:Shmatan ja moją ściągałem i zakładałem kilka razy i uzyskałem jedynie kilka mm, ale do ideału jednak troszkę brakuje.