[mk4] Dokładka przód od V6?
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
chłopaki ja musiałem wyciać dół zderzaka flexą i pasuje jak ulał
ale patrzce co ucinacie ;p
ale patrzce co ucinacie ;p
VR6-->drze się nie do wytrzymania, w ogóle nie jedzie, trzepie, a jeźdzę jak *#cenzura#*, cała wypłata na benę w jedną noc
I u mnie również występuje ten"problem",nie jest idealnie co do milimetra spasowana po bokach. Wkurzyłem się na początku jak ją założyłem(ściągałem cały zderzak i wszystkie zatrzaski są wstrzelone jak należy),ale niestety nic się raczej z tym zrobic nie da. Śrubami z nadkoli mam podociągane i jednak kilka mm jest niespasowania. I to widac tylko z bliska,odejdziesz kawałek od auta i się w oczy nie rzuca. ale pozostaje właśnie to ALE. Może powstawiamy fotki,kto jak ma "spasowane" ?
Trzeba poczekać na cieplejsze dni , wtedy caly zderzak poleci na dół i trzeba będzie troche porzeźbić z dopasowaniem dokładeczki
KoJ@K, flexa i ciąć
VR6-->drze się nie do wytrzymania, w ogóle nie jedzie, trzepie, a jeźdzę jak *#cenzura#*, cała wypłata na benę w jedną noc
Zobaczymy , pokombinuje jak zdejme zderzak , dokładeczka musi pasić idealnie
M@ximus powiedz mi w którym miejscu podcinałeś zderzak ?
M@ximus powiedz mi w którym miejscu podcinałeś zderzak ?
Tomas747, na samym dole jak masz tę rynienkę co dokładka wchodzi
Dzięki M@ximus , wyślij pare fotek z bliska dopasowanej dokładki jak będziesz miał oczywiście troche wolnego czasu
- macabra_
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
widzę, że nie tylko moja V6 nie leży tak idealnie jak zwykła jak będę zrzucał zderzak do wymiany lamp może też popróbuje ją lepiej spasować... jak ktoś znajdzie na to jakiś sposób niech podzieli się radami
Miałem wrzucić, ale wczoraj wyczepiłem dokładę o krawężnik, piaseczek i się nie wyhamowało, teraz muszę odmalować i znowu na auto
truckman, bo ori i ja *#cenzura#* tak o krawężnik ze zderzak pękł a doładka delikatnie porysowana