Tłumiki firmy el-tec
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, Borys, VIP
Tłumiki firmy el-tec
Witam forumowiczów:)
od dłuższego czasu mam zamiar zmienić tłymik (cat-back) wraz z końcówkami w moim mk6 GTI, jednak jak patrze to normalnie jest spory koszt. Millteca mogę załatwić za 3tys, w mg motorsport 2200 a w el-tecu 1600-1800. Chaiłbym się dowiedzieć czy ktos mial styczność z el-teckiem i czy warto robic? Jak pytałem znajomych to tylko chwalą tą firmę, ale może jest ktoś kto miał też z nią doczynienia? Nie chce żeby okazało się , że będzie jakaś lipa albo, że będzie wyglądał tak jak bym sam sobie zrobił ten wydech. Bede wdzieczny za każdą wypowiedź. pozdro!
od dłuższego czasu mam zamiar zmienić tłymik (cat-back) wraz z końcówkami w moim mk6 GTI, jednak jak patrze to normalnie jest spory koszt. Millteca mogę załatwić za 3tys, w mg motorsport 2200 a w el-tecu 1600-1800. Chaiłbym się dowiedzieć czy ktos mial styczność z el-teckiem i czy warto robic? Jak pytałem znajomych to tylko chwalą tą firmę, ale może jest ktoś kto miał też z nią doczynienia? Nie chce żeby okazało się , że będzie jakaś lipa albo, że będzie wyglądał tak jak bym sam sobie zrobił ten wydech. Bede wdzieczny za każdą wypowiedź. pozdro!
- stefan1989
- Użytkownik
Tłumiki firmy el-tec
A nie lepiej zrobic w MG ??? roznica w cenie nie jest super wielka a firma sprawdzona i zadowolony na pewno bedziesz .
- stefan1989
- Użytkownik
Re: Tłumiki firmy el-tec
Poczytaj na forum Street Racing opinie o firmie El-tec i o Przemo Car to się dowiesz dlaczego. Nie chcę tu nikogo obrażać ale spotkałem się już z nie jedną opinią że on poprawiał po nich.
Tłumiki firmy el-tec
chetnie bym zrobil w mg ale sa dalego od warszawy a nie mam kompletnie czasu zeby pojechac taki kawal drogi do nich, a nie maja moazliwosci zrobienia i wyslania (chyba ze beda robic 2 wydechy pod jeden samochód). Zaraz obaczje Przemo car, stefan1989 robiłes u nich ?
- stefan1989
- Użytkownik
Tłumiki firmy el-tec
Nie robilem jeszcze. Ale koles zbiera sporo pozytywow. Dzwonilem do niego i jade do niego za dwa tygodnie w sprawie FMICa.
Re: Tłumiki firmy el-tec
A to intercooler'y też robi? Czy samo orurowanie chcesz zrobić w jakimś aucie?stefan1989 pisze:Nie robilem jeszcze. Ale koles zbiera sporo pozytywow. Dzwonilem do niego i jade do niego za dwa tygodnie w sprawie FMICa.
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
2010 - 2014 Golf .:R20
- stefan1989
- Użytkownik
Tłumiki firmy el-tec
Cos tam robi. potrzebuje orurowanie pod FMIC do swojego GTI bo robie prace przejsciowa na uczelni w ktorej bede badal taki IC FMIC w porownaniu do Seri.