MKIV V5 GTI USA STYLE by Wodzisun
Moderator: G0 Karcio
MKIV V5 GTI STYLE by Wodzisun
iigAlisArr, dzięki kolego;-) po ponownym podłączeniu licznika nic nie trzeba kodować?
-
- ->|<-
Jeśli ten sam to nie, oczywiście AKU odłącz.
Kupię:
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
Takie małe podsumowanie dotychczasowych zmian jeśli chodzi o autko na sezon 2012
Jeśli chodzi o przód to doszedł sprysk, pomarańczowy boczny kierunek (którego tu nie widać), koło też zrobiło swoje tzn. ładnie zgrało się z nadkolem tak jak chciałem , dużo również moim zdaniem zmieniło czarne wew. lustro. A NIEDŁUGO ledy out i dojdzie nowy emblemat GTI red.
Jeśli chodzi o tył to również jak na przodzie jest tutaj zauważalna kwestia lustra i koła.
No i wycieraczka mkV out zamiast niej zaślepka. Zarówno z wycieraczką jak i bez podoba mi się FEST.
Po malowaniu klapy powróci także emblemat GTI red i Rabbit .
Jeśli chodzi o przód to doszedł sprysk, pomarańczowy boczny kierunek (którego tu nie widać), koło też zrobiło swoje tzn. ładnie zgrało się z nadkolem tak jak chciałem , dużo również moim zdaniem zmieniło czarne wew. lustro. A NIEDŁUGO ledy out i dojdzie nowy emblemat GTI red.
Jeśli chodzi o tył to również jak na przodzie jest tutaj zauważalna kwestia lustra i koła.
No i wycieraczka mkV out zamiast niej zaślepka. Zarówno z wycieraczką jak i bez podoba mi się FEST.
Po malowaniu klapy powróci także emblemat GTI red i Rabbit .
Hmm jak już czarnuch to może ramki lamp na czarno chociaż? (nie widzę jak są:p)
Jak masz przyczepione tablice?
Koła elegancko zgrane
Jak masz przyczepione tablice?
Koła elegancko zgrane
miskieusz, no wiesz ramki na czarno? haha - ludzie jak wy czytacie tematy
To, że nie widać akurat na tych fotkach OK ale na innych , a w opisie HMMMMMMM?
Tablica tył na nitach ,przód na nitach i okolnikach do środkowej kratki
kalbi_vw, jeśli chodzi o fotele to fotka nie oddaje ich stanu - a jest on w bardzo dobrej formie
Oczywiście czeka ich wiosenne pranie, ale nic po zatym - a skórka na pewno tak może w przyszłości, ale jak już to RECARO - może dam swoje do obicia
To, że nie widać akurat na tych fotkach OK ale na innych , a w opisie HMMMMMMM?
Tablica tył na nitach ,przód na nitach i okolnikach do środkowej kratki
kalbi_vw, jeśli chodzi o fotele to fotka nie oddaje ich stanu - a jest on w bardzo dobrej formie
Oczywiście czeka ich wiosenne pranie, ale nic po zatym - a skórka na pewno tak może w przyszłości, ale jak już to RECARO - może dam swoje do obicia
-
- ->|<-
Myślałeś, żeby zrobić migacze i obrysy dymione ? Wtedy będzie gieńgsta.
Kupię:
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
iigAlisArr, nie nie myślałem i myślec nie będe ponieważ pomarańcz rządzi
Nie no zdjołem specjalnie zaślepki Wob aby dac pomarańczowy kierunek pasujący ładnie z obrysem i podwójnym kierunkiem ori Xena
Czarny kierunek też mi się podoba oczywiście jak jest i taki obrys no i Xen musiałby byc malnięty (odbłyśniki a nie tylko ramki)
Ten sezon idę w tym kierunku - takim się JARAM
mlodyBZG, dzięki
Nie no zdjołem specjalnie zaślepki Wob aby dac pomarańczowy kierunek pasujący ładnie z obrysem i podwójnym kierunkiem ori Xena
Czarny kierunek też mi się podoba oczywiście jak jest i taki obrys no i Xen musiałby byc malnięty (odbłyśniki a nie tylko ramki)
Ten sezon idę w tym kierunku - takim się JARAM
mlodyBZG, dzięki
ładny czarnuch
ps:
chyba masz źle założone oponki czerwona kropa powinna być ustawiona na przeciw wentyla (jeżeli masz żółtą i czerwoną jeżeli tylko żółtą to ona powinna być jak najbliżej wentyla)
ps:
chyba masz źle założone oponki czerwona kropa powinna być ustawiona na przeciw wentyla (jeżeli masz żółtą i czerwoną jeżeli tylko żółtą to ona powinna być jak najbliżej wentyla)
Auta:
Obecne -> Passat B6 HL 2.0TDI 4motion
Poprzednie -> VW MK4 HL 1.9TDI ASZ @150KM/350nm
Imprezy:
2016: Slow Flow Fest
2015: OldSchoolSuicide | VagFamilia
2014: CultStyle.pl | VAG Nysa
2013: VAG Event
Obecne -> Passat B6 HL 2.0TDI 4motion
Poprzednie -> VW MK4 HL 1.9TDI ASZ @150KM/350nm
Imprezy:
2016: Slow Flow Fest