[Bora] R19 D :) Czyli ARL by Trewor87
Moderator: G0 Karcio
[Bora] R19 D :) Czyli ARL by Trewor87 - aktual s.1
Naprawde piękna jest ta bora, miałem okazje przyjrzeć jej się bardzo dobrze
Gratulacje Trewor wyróżnienia za koło Widze że warto było spędzić nad nimi parę godzin pracy
Gratulacje Trewor wyróżnienia za koło Widze że warto było spędzić nad nimi parę godzin pracy
Ooo! Super że się tu odzywasz. Nie wiedziałem jaką masz ksywęskator pisze:Naprawde piękna jest ta bora, miałem okazje przyjrzeć jej się bardzo dobrze
Panowie, to właśnie kolega skator, poczynil takie rzeczy z moim autem. Polecam go z czystym sumieniem. Naprawdę zna się na rzeczy. W jego "pracowni" pasję do tej roboty aż się czuje w powietrzu
hmm lampki super, ale z drugiej strony bardzo popularne ostatnio, może nawet za bardzo
miskieusz, może i tak, ale jaki % z tego jest ori..? Na tym punkcie jestem bardzo wyczulony W każdym razie lampy już na aucie
- mayday198x
- Ma gadane
Poleciałeś po całości... "momentami" też o nich myślę ...dobra pokazuj tą klapę GLi do kompletu
LOOK AT THIS viewtopic.php?f=89&t=377348" onclick="window.open(this.href);return false;
KUPIĘ: TUNEL ŚRODKOWY/KONSOLA MK4
KUPIĘ: TUNEL ŚRODKOWY/KONSOLA MK4
mayday198x, tak jak wspominałem jakiś czas temu, moja Bora pozostanie w EU. Te lampy są peirwszym i JEDYNYM elementem z USa, i musze przyznać że z EU klapą też się fajnie zgrałymayday198x pisze:dobra pokazuj tą klapę GLi do kompletu
Widziałem tydzień temu na Wojnie Północ - Południe w Szczecinie. Piękne autko!
- sebastian213
- Forum Master
- Kontakt:
bardzo ładny i elegancki borowik....ciekawe i super mody..oby tak dalej...powodzenia w dalszych modach....
byłe autko.... viewtopic.php?f=89&t=334465" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
piekna bora i fajnie ze zostaje EU powodzenia w dalszych pracach
"Lubię dobre towarzystwo- dlatego tyle piję sam "
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
Za mną kolejny pracowity weekend
Najpierw Nowy Staw, gdzie nawet powierzono mi odpowiedzialną funkcję
Mistrzowskie foto by Garyy:
...a potem z niedzielę wypad z Rafitem do Trzcianki i reprezentowanie Pomorza
Przywiozłem stamtąd pamiątkę, i to nawet nie bezpośrednio za Borę
Podziękowania dla chłopaków z VAG Korps
Najpierw Nowy Staw, gdzie nawet powierzono mi odpowiedzialną funkcję
Mistrzowskie foto by Garyy:
...a potem z niedzielę wypad z Rafitem do Trzcianki i reprezentowanie Pomorza
Przywiozłem stamtąd pamiątkę, i to nawet nie bezpośrednio za Borę
Podziękowania dla chłopaków z VAG Korps
...no i Lębork też zaliczony.
Dzień pierwszy - Bartus wysłał swoją ekipę żeby zdobyła dla niego parę gratów Zdaniem Ignasia, znanego również jako młodszy mały Bartus moja Bora została autem zlotu
Potem dzień drugi - taka była impreza, że Bora z butów wyskoczyła
Dzień pierwszy - Bartus wysłał swoją ekipę żeby zdobyła dla niego parę gratów Zdaniem Ignasia, znanego również jako młodszy mały Bartus moja Bora została autem zlotu
Potem dzień drugi - taka była impreza, że Bora z butów wyskoczyła
trewor mam pytanie do ciebie, jak wygladala przekladka hebli z r32? musiales przekladac tez zwrotnice? czy jarzmo bez problemu pasowalo pod rozstaw srub bez zadnych adapterow itp?
Było 97" Mk3 AFN -> Było 98" A4 B5 Avant 1.8 T Quattro -> Jest 98" A8 D2 4.2 Quattro
Przód podchodzi bez problemu, gdyż w ARLu zwrotnice nie są zintegrowane z jarzmami. Z tyłu trzeba założyć podkładkę pod zacisk. Trzeba też pamiętać, że przy tych hamulcach wejdzie felga min 17"