MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
MKIV Variant - truckman
odezwał się ten, co wcale nie miał być w de;pzimnylech pisze:nie miales byc w niemczech ?
truckman, czym ty będziesz na spoty jeździł jak parcha sprzedasz
MKIV Variant - truckman
Czemu odboje z B4 akurat?
• t h e r e ' s •• m o r e •• t o •• l i f e •• t h a n •• c a r s •• a n d •• g i r l s •• b u t •• n o t •• m u c h •
SPRZEDAM RESZTKI GRATÓW PO GOLFIE --> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=293690" onclick="window.open(this.href);return false;
MKIV Variant - truckman
Jak nie kolo to miska i to zupelnie niewytlmaczalnie jak to sie stalo, ledwo co slychac bylo dotkniecie
brz, bo takie byly u kumpla w sklepie, beda skrocone i zalozone dodatkowo aby skrocic skok amora o te 1-1.5 cm ktore powoduja przycierki
MKIV Variant - truckman
No spoko, zastanawiałem się po prostu o co chodzi bo szołek pisał o seicento, a Ty o pasku. Myślałem już, że to jakiś nowy patent, a sam muszę poszukać jakichś twardych i chcę wiedzieć, w którą stronę uderzać.truckman pisze:brz, bo takie byly u kumpla w sklepie, beda skrocone i zalozone dodatkowo aby skrocic skok amora o te 1-1.5 cm ktore powoduja przycierki
Dobrze rozumiem, że dołożysz kawałek tych z paska do tych, które masz już założone?
• t h e r e ' s •• m o r e •• t o •• l i f e •• t h a n •• c a r s •• a n d •• g i r l s •• b u t •• n o t •• m u c h •
SPRZEDAM RESZTKI GRATÓW PO GOLFIE --> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=293690" onclick="window.open(this.href);return false;
MKIV Variant - truckman
brz, szolek kupil od seja, ja mialem taniej od b4, idea i mokntaz ten sam. Tak jak rozumiesz, wkladasz na tlok to i normalny odboj i wtedy co prawda moze byc ping pong, ale nadkola cale.
MKIV Variant - truckman
Albo dać podkładki podnoszące silnik o 1,5-2cmtruckman pisze: jak juz to hybryda i dol stalowy
MKIV Variant - truckman
GoNzO !!!, juz kiedys z kumplem o tym rozmawialem, ale nie bawie sie w to, mam nadzieje ze powyzsza przygoda to przypadek, ale na serii tam tez walili wiec nie ma co sie dziwic
MKIV Variant - truckman
Przecież po założeniu metalowej osłony ona jest ~1cm niżej niż miska,czasami nawet mniej,a chyba lepiej trzec osłoną i jechac dalej niż przytrzec raz miską i jechac dalej...ale na lawecie. !Ciekawy jestem jak to jest z tymi podkładkami pod poduchy !? Stosował to już może ktoś ? Po dołożeniu tych odboji do seryjnych jeszcze,podejrzewam,że raczej napewno będzie ping pong ! A to jak narazie jest jedyna rzecz,która wku**** mnie w gwincie(przy szybszej jeździe trasowej,bo po A4 i niemieckich drogach leciało się idealnie).
MKIV Variant - truckman
komfort niewiele sie zmienia, a przynajmniej nie trze. gdybym w tamtym roku wsadzil odboje, nie mialbym dzis nadkoli do robienia
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2125447#2125447
MKIV Variant - truckman
brzozak2, dzisiaj moze zdazymy wrzucic przy okazji zmiany plynu hamulcowego, miska odebrana pospawali, majster powiedzial ze jaja sobie robia w vw ze z takiego czegos robia najnizsze punkty w samochodzie.