[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RECARO
Moderator: G0 Karcio
Jak dla mnie czołówka na tym forum w klasie mk IV , szarpie sutami
Moje auto: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p= ... #p4524290/" onclick="window.open(this.href);return false;
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Jest piekna to fakt, ale bardziej szarpać bedzie po swapie zresztą w moim tez by sie przydal mam glupie mysli ostatnio z haldexem w roli glownej
Powtorze swoja opinie z Fejs-zbuka: ja bym ciut podniosł tył, wlozyl odbój i to kolo jeszcze bardziej wypchal! wtedy bedzie rwać suty x2
Powtorze swoja opinie z Fejs-zbuka: ja bym ciut podniosł tył, wlozyl odbój i to kolo jeszcze bardziej wypchal! wtedy bedzie rwać suty x2
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
Możesz strzelić fotkę równolegle do opony? Tak żeby było widać sam rant i gumę. Bo chcę porównać ze swoimi. Opona rozparła się całkowicie na rantach czy została szpara?sagano88 pisze:Opona na tyle to 215/40/18 na 10J. Przyznam, ze co do naciagu troche sie rozczarowalem i przydal by sie lepszy.
Jesteś nazio... sorry, narodowym socjalistą?sagano88 pisze: 88' to dla mnie liczba z podwojnym znaczeniem
W sumie coś może w tym być bo widzę, że truckman zasuwa w fachowych dresowych bryczesach.
• t h e r e ' s •• m o r e •• t o •• l i f e •• t h a n •• c a r s •• a n d •• g i r l s •• b u t •• n o t •• m u c h •
SPRZEDAM RESZTKI GRATÓW PO GOLFIE --> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=293690" onclick="window.open(this.href);return false;
to specyfika interesu.że truckman zasuwa w fachowych dresowych bryczesach.
Showtime, auto jest bez gleby pod nowe koło
Ostatnio zmieniony wt maja 08, 2012 09:41 przez truckman, łącznie zmieniany 1 raz.
A co, z garniaka ciężko krew sprać?truckman pisze:to specyfika interesu.
sagano88, kiedy adapter, bo naprawdę fela świetna
już robi wrażenie, jak poskładacie to do kupy wszystko to będzie miazga!
Wykładziny obiektowe i wycieraczki https://wykladziny-warszawa.pl/ zapraszam
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Dzieki wszystkim za mile komenty
brz rozlozyles mnie z tymi truckmanowymi bryczesami! A z 88" to tylko, dlatego ze ja mlodzieniaszek jestem z tego rocznika Ale i tak starszy od znanego marudy
Co do opony sledze Twoj temat na biezaco i powiem Ci, ze moja rozparla sie bardziej i blizej rantu tak, ze sie z nim styka. Walki bylo co nie miara, lacznie z tym, ze raz juz niby siadla, ale zeskoczyla wewnetrzna strona. Opona byla wyjatkowo sztywna. Zobaczymi niebawem jak siadzie druga sztuka i przod na DUNLOPIE. Z niecierpliwoscia ciagle czekam na przesylke.
A showtime, powiem Ci, ze szerzej to moze i sie sprobuje, ale wyzej napewno nie. Ogolnie marzy mi sie spasowanie blotnika miedzy rant a opone, ale takie rzeczy ro juz na Airze. Wpadna 4 kola na auto to bedziem eksperymentowac
Jeszcze raz DZIEKI!
brz rozlozyles mnie z tymi truckmanowymi bryczesami! A z 88" to tylko, dlatego ze ja mlodzieniaszek jestem z tego rocznika Ale i tak starszy od znanego marudy
Co do opony sledze Twoj temat na biezaco i powiem Ci, ze moja rozparla sie bardziej i blizej rantu tak, ze sie z nim styka. Walki bylo co nie miara, lacznie z tym, ze raz juz niby siadla, ale zeskoczyla wewnetrzna strona. Opona byla wyjatkowo sztywna. Zobaczymi niebawem jak siadzie druga sztuka i przod na DUNLOPIE. Z niecierpliwoscia ciagle czekam na przesylke.
A showtime, powiem Ci, ze szerzej to moze i sie sprobuje, ale wyzej napewno nie. Ogolnie marzy mi sie spasowanie blotnika miedzy rant a opone, ale takie rzeczy ro juz na Airze. Wpadna 4 kola na auto to bedziem eksperymentowac
Jeszcze raz DZIEKI!
ale się staro poczułem...sagano88 pisze:jestem z tego rocznika Ale i tak starszy od znanego marudy
To kiedy będzie ten adapter, bo czekam na finał
sagano88, albo twardy odboj i jestes kozak
Przewierć amortyzator i wstaw śrubę w poprzek. Też będzie kozak i nie bedzie ocierać
Dalej dalej te adaptery ery ery ery.... Skąd to idzie z Japonii tyle czasu?? Już coraz więcej osób naciska a tu nic...
Dalej dalej te adaptery ery ery ery.... Skąd to idzie z Japonii tyle czasu?? Już coraz więcej osób naciska a tu nic...
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
Od Niemiaszkow, ale tacy ludzie pracuja w tj Poczcie Polskiej ze przejac nie umieja paczki
Może po niemiecku nie potrafią adresu rozszyfrować.
Sprzedam fabrycznie nowe wyświetlacze full fis do liczników z MK4
Wymiana za dopłatą.
Kontakt: 513680655 lub PW
Wymiana za dopłatą.
Kontakt: 513680655 lub PW
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Adapter zamawial mi kumpel przez Ebay-a. Wczesniej srednio za paczka musial czekac 8-9 dni roboczych. Ta podobno Niemiaszek nadal w czwartek przed weekendem majowym przez ktory napewno wszystko sie przeciagnie. Takze pozostalo cierpliwie czekac