MK2 G60 by borek81 "ORYGINAL PROJEKT"
Moderator: G0 Karcio
- Słowiu
- Grupa Świętokrzyska
- Kontakt:
Jest Idealny,myślę że to Bożyszcze większości forumowiczów rozkochanych w MK2,żadne MK3 nie zrobi takiego WOW,powtarzam Żadne!!!
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
MOJE BYŁE GTi
MOJE BYŁE GTi
Ale piękne G60, świetne auto i świetne fotki, ogląda się bardzo przyjemnie i widać że w dobrych rękach, gratuluję wersji.
the mechanic
Re: MK2 G60 by borek81 "ORYGINAL PROJEKT"
Fajnie ze tak uwazasz ale na forum jest wiele fajnych Mk2 nie mniej dziekuje za miłe słowaSłowiu pisze:Jest Idealny,myślę że to Bożyszcze większości forumowiczów rozkochanych w MK2,żadne MK3 nie zrobi takiego WOW,powtarzam Żadne!!!
Z ciekawostek dodam ze dostałem propozycje sprzedania za zachodnia granice za kwote 7000 euro Ale spokojnie nie sprzedam!
kiedyś miałem też golfa kozaka i dostałem taka propozycje i niestety uległem... do dziś żałuję, dobrze że nie sprzedajesz bo taka sztuka to skarbborek81 pisze:Z ciekawostek dodam ze dostałem propozycje sprzedania za zachodnia granice za kwote 7000 euro Ale spokojnie nie sprzedam!
the mechanic
i bardzo dobrze bo za jakis czas ktos da 10tys.euro ,co zrobiles z halogenami w atrapie bo jakis odcien zolty maja?
GOLF MK4 R32 OEM - niuu car
AUDI R$4 B5 ,Big Brake rs6 C7 390mm,Wagner,BC Racing...-family car
AUDI S3 8L ABT IMOLA YELLOW BAM-wife car
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
Halogeny to oryginał z żółtymi bańkami w srodku,ja nic nie robiłem.16vg60 pisze:i bardzo dobrze bo za jakis czas ktos da 10tys.euro ,co zrobiles z halogenami w atrapie bo jakis odcien zolty maja?
ja w swoim mk2 g60 nie mialem takich ,a lampy i atrapa oryginal ,hmy dziwne
tak czy siak ,jest najlepszy
PS.nie meczy cie ze 5d, czy akurat to Ci nie pszeszkadza?
tak czy siak ,jest najlepszy
PS.nie meczy cie ze 5d, czy akurat to Ci nie pszeszkadza?
GOLF MK4 R32 OEM - niuu car
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
Nie zrozumielismy sie chodziło mi ze halogeny są oryginalne vw ale nie wiem czy wystepowały w G60.Co do 5 furtek powiem Ci szczerze ze zawsze wolałem 3d ale jak trafił sie okaz w takim stanie to sie nie zastanawiałem.Tak czy inaczej ładnych G60 czy to w 5 furtkach czy 3 jest jak na lekarstwo ale to z pewnoscia wiesz...
- maj0nez
- VR6 user
- Auto: Skoda Octavia 1.8T + DSG
- Silnik: AUQ
- Kontakt:
No wiadomo ze sie trafiaja wszystko zalezy od stanu auta.W Niemcowni chodza oryginalne G60 juz od 2500tys euro a koncza za ponad 10tys.
auto jest świetne i w sumie dobrze ze cię minęła ta cała przyjemność z grzebania w gównie.. bo ja u siebie powoli wysiadam, konca nie widać, kasa leci... a najgorsza jest w sumie ta powolna zazdrość o gotowe auta, że nie mogę się przejechać w końcu... każdy co sezon jeździ, usprawnia tą jazde... a ty człowieku... ehh.... kupujesz ze szrotu altek i okazuje się trup i eja regeneracja...
No robienie auta od podstaw to straszna a zarazem piekna sprawa!Ja wziołem kredyt i kupiłem gotowca ale i tak mnie meczy nastepny projekt czyli MK1 zeby zrobic od zera.Głowa do góry zrobienie czegosc od podstaw daje wieksza frajde!!!SZOPENN pisze:auto jest świetne i w sumie dobrze ze cię minęła ta cała przyjemność z grzebania w gównie.. bo ja u siebie powoli wysiadam, konca nie widać, kasa leci... a najgorsza jest w sumie ta powolna zazdrość o gotowe auta, że nie mogę się przejechać w końcu... każdy co sezon jeździ, usprawnia tą jazde... a ty człowieku... ehh.... kupujesz ze szrotu altek i okazuje się trup i eja regeneracja...
święte słowa! kupujesz gotowca masz łatwiej ale czy frajda taka sama?borek81 pisze:zrobienie czegosc od podstaw daje wieksza frajde!!!