dawca firmówką i chyba wieczorem leci spowrotemdjtom pisze:rozumiem ze wszystkie bedziecie w piątek?
ja postaram sie wpasc tez na piatek ale w sobote rano musze byc w berlinie, takze tez na dwa piwa tylko
dawca firmówką i chyba wieczorem leci spowrotemdjtom pisze:rozumiem ze wszystkie bedziecie w piątek?
ja żadną chwilą nie pogardzę, jesteśmy umówieni, b5 na WWstruna7 pisze:dawca firmówką i chyba wieczorem leci spowrotemdjtom pisze:rozumiem ze wszystkie bedziecie w piątek?
ja postaram sie wpasc tez na piatek ale w sobote rano musze byc w berlinie, takze tez na dwa piwa tylko
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
i to mi się podobakrzylo pisze:Jestem z żoną obecny
czyli w sobote będzie można wjechać na plac od godziny 9? wcześniej nie da rady?jaszczur pisze:brama zostanie zamknięta jej otwarcie będzie o godz 9 dnia następnego
raczej nie , obsługa NORu na 9 przychodzi do pracymanior15 pisze:wcześniej nie da rady?
nie jest napisane 9-22 i nie ma w tym roku odstępstwmanior15 pisze: wcześniej nie da rady?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 32 gości