VI VAG NYSA A.D 2012 26/27 MAJA
Organizacja tej edycji totalnie przerosła ludzi za nią odpowiedzialnych. Na bramie to jakaś porażka. Najbardziej rozpi...olony kawałek drogi dostali do dyspozycji uczestnicy konkursu na najniższe auto i do tego za miejscem pomiaru "gleby" na drodze postawiona naczepa z DJ'ką, więc niskie auta podczas przejazdu na trawie zawisały na podłodze co robiło dodatkowe korki.
A pod wieczór jak idioci znowu zaczęli po daremnie kółka wokół miejsca imprezy robić, gumę palić i ogólnie pajacować to z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że ta impreza z roku na rok coraz bardziej buraczana się robi.
I tak jak wyżej wspomniano - imprezę robią ludzie - ale widać że tych normalnych zaczyna tam być jak na lekarstwo...
A pod wieczór jak idioci znowu zaczęli po daremnie kółka wokół miejsca imprezy robić, gumę palić i ogólnie pajacować to z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że ta impreza z roku na rok coraz bardziej buraczana się robi.
I tak jak wyżej wspomniano - imprezę robią ludzie - ale widać że tych normalnych zaczyna tam być jak na lekarstwo...
Ostatnio zmieniony sob maja 26, 2012 23:58 przez kris823, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: VI VAG NYSA A.D 2012 26/27 MAJA
kris823 pisze:Organizacja tej edycji totalnie przerosła ludzi za nią odpowiedzialnych. Na bramie to jakaś porażka. Najbardziej rozpi...olony kawałek drogi dostali do dyspozycji uczestnicy konkursu na najniższe auto i do tego za miejscem pomiaru "gleby" na drodze postawiona naczepa z DJ'ką, więc niskie auta podczas przejazdu na trawie zawisały na podłodze co robiło dodatkowe korki.
sluchaj to zrobmy tak...zapros nas w przyszlym roku do siebie, zrob impreze tak aby nikt nie wpowiedzial ze sie robi z roku na rok coraz bardziej buraczna [up]....ew. w przyszlym roku nie przyjeżdżaj ???
bo przypuszczam ze nie masz pojecia jak TRUDNO zorganizoiwac taki zlot na bagatela ponad 1500 samochodow
moja golfina:
Etapy budowy mojego mk2
Etapy budowy mojego mk2
- yank
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
impreza przednia! wielkie podziękowania dla rganizatorów za wkład jaki włozyli w organizacje tego eventu, dla malkontentów pozdrowienia , jak coś sie nie podoba, niech sami wezmą się za organizacje.... ot, tyle ode mnie.
A mi tam się podobało i już . jedyne co mnie wkurzyło to to"zajmowanie miejsc" po prawej stronie jak się wjeżdżało,dosłownie z 5 aut stało,a tam se wywiesili,że rezerwacja(a weszło by tam jeszcze conajmniej z 15 samochodów),rozumiem rezerwacje robione przez organizatorów lub osoby związane z tą impreżą,ale nie przez zwykłych gości. I tyle ode mnie.
KoJ@K, nic na to nie poradzisz, musiałbyś puścić 5 osób żeby latały po całym terenie i ludziom trójkąty, krzesełka i taśmy kazali usuwać. Każdy chce stać ekipą a czasami nie można przyjechać razem...taki urok imprez.
W tym roku moim zdaniem widać zdecydowany postęp i naukę jaką organizatorzy wynieśli z poprzednich lat. Nowe rozwiązania dotyczące bezpieczeństwa, więcej osób funkcyjnych, ochrona na terenie imprezy, deklaracje. To wszystko moim zdaniem w znaczącym stopniu przyczyniło się do wzrostu poziomu bezpieczeństwa. Spokojnie człowiek mógł przejść alejką bez ryzyka rozjechania przez pijanego kierowcę.
Zostaliśmy tylko do 20:00 ale to co udało mi się zaobserwować od rana...pełen pozytyw.
Nie udało się uniknąć pewnych błędów, ale przy takiej ilości ludzi i aut...czasami po prostu nie można być wszędzie i ogarnąć wszystkiego.
Pozdrowienia i podziękowania dla Jaszczura i całej grupy opolskiej - było super.
W tym roku moim zdaniem widać zdecydowany postęp i naukę jaką organizatorzy wynieśli z poprzednich lat. Nowe rozwiązania dotyczące bezpieczeństwa, więcej osób funkcyjnych, ochrona na terenie imprezy, deklaracje. To wszystko moim zdaniem w znaczącym stopniu przyczyniło się do wzrostu poziomu bezpieczeństwa. Spokojnie człowiek mógł przejść alejką bez ryzyka rozjechania przez pijanego kierowcę.
Zostaliśmy tylko do 20:00 ale to co udało mi się zaobserwować od rana...pełen pozytyw.
Nie udało się uniknąć pewnych błędów, ale przy takiej ilości ludzi i aut...czasami po prostu nie można być wszędzie i ogarnąć wszystkiego.
Pozdrowienia i podziękowania dla Jaszczura i całej grupy opolskiej - było super.
No dokładnie,nie poradzi się na to nic,ale tak jak napisałeś. Ale i tak mi się podobało.
A tak przy okazji, dzis do której impreza i ile wjazd? Również 30(nie było mnie wczoraj), dzieki za odp.
Był...
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=337616
Jest...
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=459370
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=337616
Jest...
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=459370
Nie byłem.. nigdy nie organizowałem takiej imprezy ale dobrym pomysłem jest jakaś selekcja (zaproszenia) i wydzielony plac dla tych aut.kris823 pisze:Organizacja tej edycji totalnie przerosła ludzi za nią odpowiedzialnych. Na bramie to jakaś porażka. Najbardziej rozpi...olony kawałek drogi dostali do dyspozycji uczestnicy konkursu na najniższe auto i do tego za miejscem pomiaru "gleby" na drodze postawiona naczepa z DJ'ką, więc niskie auta podczas przejazdu na trawie zawisały na podłodze co robiło dodatkowe korki.
Wiem że zlot jest dla wszystkich użytkowników VAG`ów ale bez sensu że dobre projekty stały obok kompletnej serii (tak to wynika z fotek).
- nitrox89
- Dawca organów
- Auto: mk4 AXR+
Nie rozumiem po co tworzyć podziały... Jedziemy tam żeby się zintegrować, pogadać, a nie odcinać od siebiefoxy82 pisze:Nie byłem.. nigdy nie organizowałem takiej imprezy ale dobrym pomysłem jest jakaś selekcja (zaproszenia) i wydzielony plac dla tych aut.
Wiem że zlot jest dla wszystkich użytkowników VAG`ów ale bez sensu że dobre projekty stały obok kompletnej serii (tak to wynika z fotek).
Rust is lighter than carbon fiber
Moglibyśmy tutaj dyskutować przez 50 stron.. ale proponuję wybrać się na Vag Event.. to chyba wystarczy żeby zrozumieć że czasem musi być podział.nitrox89 pisze:Nie rozumiem po co tworzyć podziały... Jedziemy tam żeby się zintegrować, pogadać, a nie odcinać od siebiefoxy82 pisze:Nie byłem.. nigdy nie organizowałem takiej imprezy ale dobrym pomysłem jest jakaś selekcja (zaproszenia) i wydzielony plac dla tych aut.
Tak akurat się składa że ta impreza jest jedyną większą na południu Polski i chyba lepiej żeby zjawiało się na niej jak najwięcej
fajnych projektów niż później czytać że ktoś jedzie tam po raz ostatni..
Było mega Podziękowania dla organizatorów za tak PRZEDNIĄ imprezę!!
Toffee-fee Brown:)
VAG Nysa 2012 był moim pierwszym zlotem na którym byłem i wyjazd na niego uznaje za bardzo udany
niestety nie byłem długo ale i tak nie żałuje
już wiem że za rok na 100% się pojawię na dłużej i golfem mniej seryjnym
pozdraVWiam
niestety nie byłem długo ale i tak nie żałuje
już wiem że za rok na 100% się pojawię na dłużej i golfem mniej seryjnym
pozdraVWiam
To jedz na Vag event.MI się podoba zamysł integracji początkujących ze starymi wygami. Wiele można sie nauczyć, podpatrzeć.Nysa Ma zostać bez selekcjii.foxy82 pisze:Moglibyśmy tutaj dyskutować przez 50 stron.. ale proponuję wybrać się na Vag Event.. to chyba wystarczy żeby zrozumieć że czasem musi być podział.nitrox89 pisze:Nie rozumiem po co tworzyć podziały... Jedziemy tam żeby się zintegrować, pogadać, a nie odcinać od siebiefoxy82 pisze:Nie byłem.. nigdy nie organizowałem takiej imprezy ale dobrym pomysłem jest jakaś selekcja (zaproszenia) i wydzielony plac dla tych aut.
Tak akurat się składa że ta impreza jest jedyną większą na południu Polski i chyba lepiej żeby zjawiało się na niej jak najwięcej
fajnych projektów niż później czytać że ktoś jedzie tam po raz ostatni..
To zlot miłośników Vag, i tak ma pozostać
“Tak wielu przechodniów, tak mało czasu…”
(Robin Williams)
(Robin Williams)
Pierw ponad godzina na bramie czekania aż wpuszczą... jak słyszałem hasło "tego auta nie wpuszczajcie" to sie zastanawiałem kto tu ma MUSK czyt: Mózg... a jak chłopaki z opolskiegovaga jechali na pomiar gleby i hasło jednej z organizatorek "nie możecie tam jechac bo macie za nisko, zawiesicie sie na muldzie i zablokujecie mi tu ruch" to zgryzłem piach zębami... nie chce juz więcej wymieniac ze względu an przyszłośc.
generalnie zlot słabszy od poprzedniego. na poprzednim jakos więcej się działo.
Ale nie ma co mówic. Vag Nysa zawsze będzie jednym z pierwszych
generalnie zlot słabszy od poprzedniego. na poprzednim jakos więcej się działo.
Ale nie ma co mówic. Vag Nysa zawsze będzie jednym z pierwszych