MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
MKIV Variant - truckman
śmieszne. Po co piszesz bzdury skoro bierze auto gościu z forum i to czyta. Później pomysli ze nie wiadomo co się działo z autem a ty go nawet nie widziałeś...
MKIV Variant - truckman
Wiesz truckman z tego co czytałem, to sam różne rzeczy wypisywałeś o swoim aucie to teraz się nie dziw że użytkownicy podłapali temat.truckman pisze: śmieszne. Po co piszesz bzdury skoro bierze auto gościu z forum i to czyta. Później pomysli ze nie wiadomo co się działo z autem a ty go nawet nie widziałeś...
Ostatnio zmieniony pt maja 25, 2012 13:43 przez synec, łącznie zmieniany 1 raz.
Mój MKIV viewtopic.php?f=89&t=227169
MKIV Variant - truckman
synec, fakt rozne i nigdy nie krylem co jest nie tak z autem, niektorzy czegos ńie napisza a ja nie widze powodu aby to ukrywac, chocby tak jak w temacie bylo napisane ze auto mialo stluczke kiedys, ale zostalo to naprawione a ja zrobilem 100 tys km od tego czasu( no moze 85 ) wiec nie jest to szrot robiony budzetowo, nie myl pojec. W samochodzie nie ma zadnych niespodzianek wszystko jest w tym temacie
Cos mnie irytowalo w goflie, pisalem ale skoro nie pisze to naprawione
Cos mnie irytowalo w goflie, pisalem ale skoro nie pisze to naprawione
MKIV Variant - truckman
truckman, jak go nie sprzedasz, to ja swojego parcha jadę rozwalić i przyjeżdżam po Twojego, więc się o kupca nie martw
I sprzedaj go wreszcie, bo aż spać nie mogę po nocach, że taki wypaśny variant jest do kupienia
I sprzedaj go wreszcie, bo aż spać nie mogę po nocach, że taki wypaśny variant jest do kupienia
MKIV Variant - truckman
chyba podeślę do ciebie materiały na zmajstrowanie takiego frontu licznika
ty masz to zdecydowanie najestetyczniej ogarnięte
ty masz to zdecydowanie najestetyczniej ogarnięte
Grzana multifunkcja, FIS, Delta 6 + USB w łokciu, Fotochrom z kompasem, Pikowana deska, PDC
ThermoTop E, Xen, Gwint, 312 heble, Thule, mało mocy, dużo rdzy i trochę zadrapań...
ThermoTop E, Xen, Gwint, 312 heble, Thule, mało mocy, dużo rdzy i trochę zadrapań...
MKIV Variant - truckman
Ale jakie ja pojęcia pomyliłem w moim poście?truckman pisze:nie myl pojec
Mój MKIV viewtopic.php?f=89&t=227169
MKIV Variant - truckman
uderzyłem w złą nutę? Do tej pory były śmichy-chichytruckman pisze:śmieszne. Po co piszesz bzdury skoro bierze auto gościu z forum i to czyta. Później pomysli ze nie wiadomo co się działo z autem a ty go nawet nie widziałeś...
oczywiście, nie widziałem auta, a mój komentarz był jedynie próbą umilenia okresu oczekiwania, a myślę, że kolega-kupiec z forum zdaje sobie sprawę, że nic do auta nie mam, poza tym widział je zapewne i wie, co bierze, tak więc czekam na info o nowym nabytku a tu nie robię zamieszania
MKIV Variant - truckman
truckman a czym Ty się przejmujesz?
Jak ma wziąć to weźmie, niezależnie co kto teraz napisze
Takie tematy na forach mogą posłużyć jedynie informacyjnie właśnie co było w aucie robione i jak
Nie usuwasz postów czy fotek, więc co miało być powiedziane już było i raczej nikt normalny nie weźmie na poważnie tego typu żarcików
Jak ma wziąć to weźmie, niezależnie co kto teraz napisze
Takie tematy na forach mogą posłużyć jedynie informacyjnie właśnie co było w aucie robione i jak
Nie usuwasz postów czy fotek, więc co miało być powiedziane już było i raczej nikt normalny nie weźmie na poważnie tego typu żarcików
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
MKIV Variant - truckman
owies, w cenie materiału mogę ogarnąć. Jak coś to na pw wal.
Myślę ze czas zamknąć temat. Będzie następca to pojawia się zdjęcia i tyle.
Myślę ze czas zamknąć temat. Będzie następca to pojawia się zdjęcia i tyle.
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
MKIV Variant - truckman
KonradzikIV, mysle ze jak ktos mnie zabierze od nas to pojade
Musze popytac kto jedzie zaproszenie Golf dostal wiec jak domek oplace to nie bedzie problemu
Wazne info, poszlo cale z kolem i gratami, nie mam nic na sprzedaz, nie pytac!
Musze popytac kto jedzie zaproszenie Golf dostal wiec jak domek oplace to nie bedzie problemu
Wazne info, poszlo cale z kolem i gratami, nie mam nic na sprzedaz, nie pytac!
MKIV Variant - truckman
No i bardzo fajnietruckman pisze:Wazne info, poszlo cale z kolem i gratami, nie mam nic na sprzedaz, nie pytac!
Zatem gratuluję
No i mam nadzieję, że w miarę szybko znajdziesz kolejnego varia(n)ta, tak więc czekam na kolejny temat
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
MKIV Variant - truckman
truckman, mimo wszystko mam nadzieję, że nie żywisz urazy za komentarze o parchu
fajnie, że się sprzedał, szkoda, że poszedł
wymyśliłeś już godnego następcę, czy będziesz poszukiwał powoli?
fajnie, że się sprzedał, szkoda, że poszedł
wymyśliłeś już godnego następcę, czy będziesz poszukiwał powoli?