A no szkoda. Może jest jeszcze możliwość zakupu online ?kisielek pisze:Jedyna sprawa jaką mi się nie spodobała to brak koszulek w niedzielę. Szkoda że zwlekałem do niedzieli.
szawełło, Macie dalsze wyniki np z gry na konsoli ?
A no szkoda. Może jest jeszcze możliwość zakupu online ?kisielek pisze:Jedyna sprawa jaką mi się nie spodobała to brak koszulek w niedzielę. Szkoda że zwlekałem do niedzieli.
Trochę statystyki
przeciąganie tira na czas
ekipa:zibi,kosmos,buniek,krzysiek-wynik 10,37
jazda autem na czas(konsola)
mati mk3-wynik 0.52,833
przerzucanie opony traktora na czas
marcel v 5-wynik 11,90
najniższe auto
czesiu,audi a 4- 5 mm
najstarsze auto zlotu
Adam-VW Buggy-68 rok produkcji
oraz najładniejsze auto wybrane przez was to
Audi a8 nr rej SBL 21354 Dziq z audislask.pl
zapomniałeś dodać "ich" przed tymi wyrazamiPRS pisze:tylko o kombinacje...
Racja, nie brzmi to jednoznacznie, więc już edytujęFiona pisze:zapomniałeś dodać "ich" przed tymi wyrazami
niestety tak się zdarza, jesteśmy dorosłymi ludźmi i każdy odpowiada za siebie nie jesteśmy w stanie odpowiadać za każdą głupotę zrobioną przez tych czy innych użytkowników danych forów, a tak poza tym impreza przednia jak każda nysa na której byliśmy z monią:) a ten co gwizdnął 3 krzesełka spod domku polsport oby mu się rurki powyginały przy siadaniu na nichjaszczur pisze:michalqqr, z palca sobie nie wyssałem bo i po co,tym bardziej,że z wami zamieniłem parę słów,a te osoby miały wasze koszulki,lecz to zapewniam nikt ze starej ekipy,co do niej nie mam nic
Stałeś przez jakiś czas koło tego czerwonego GTI? W takim razie potwierdzam, że było tam na co popatrzeć, doborowa obsada GolfówFolwa pisze:Staliśmy w lewo zaraz za bramą - za domkami, Fotograf zapomniał chyba o tym miejscu a naprawde ciekawe furki tam stały, było tam dość równo i dało sie wjechać prawie wszystkim :PP
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości