[MK1] Lx ABF 2.0 16V by Emii
Moderator: G0 Karcio
MK1 ABF 2.0 16V by Emii
Dziś półoś poszła do Torunia do firmy Motomax wymieniam tylko 1 szt druga pasuje idealnie, okazuje się że prawdopodobnie skrzynia bedzie do wymiany (wydaje dziwne dzwieki) posiadam skrzynie od Mk2 (chyba) musze to sprawdzić za nim zaczne szukać nowej na wymiane...
- LeadPCT-V.A.G
- Gadatliwa bestia
MK1 ABF 2.0 16V by Emii
zależy jaką masz od mk2 ;D jeśli coś w stylu 4t/4s to do zestawu potrzeba Ci zamachu i naprawdę dobrego sprzęgła ;P
jeśli masz skrzynie z rodziny 02A to podejdzie bez problemu
jak bym się mylił proszę poprawić ;D
jak by co mam dobrą skrzynie od passata b3 ;D siedziała u mnie przy 1.9TD ;D a pasuje do mk2/mk3 passat b3/b4 toledo 1L , pewnie i ibiza itp ;P pod abfa podejdzie skrzynia jest minimalnie krótsza niż 4T bodajże o jakieś 3-5km/h na v-max
jak by co mam dobrą skrzynie od passata b3 ;D siedziała u mnie przy 1.9TD ;D a pasuje do mk2/mk3 passat b3/b4 toledo 1L , pewnie i ibiza itp ;P pod abfa podejdzie skrzynia jest minimalnie krótsza niż 4T bodajże o jakieś 3-5km/h na v-max
Mój paszczurek
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=479855
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=479855
Re: MK1 ABF 2.0 16V by Emii
nic nie kumam:) ale ok! weż to może obadaj swoim okiem:D kiedy wpadniesz na nawijke??!LeadPCT-V.A.G pisze:zależy jaką masz od mk2 ;D jeśli coś w stylu 4t/4s to do zestawu potrzeba Ci zamachu i naprawdę dobrego sprzęgła ;P
MK1 ABF 2.0 16V by Emii
No proszę zmiana koła na wielki + wygląda super
mam nadzieję , że zobaczę gdzieś na żywo
powodzenia
mam nadzieję , że zobaczę gdzieś na żywo
powodzenia
MK1 ABF 2.0 16V by Emii
Nowy zakup przy okazji pobytu na VAGnysa , z okazji DNIA DZIECKA dla mojego piekiełka listwy chrom 8szt w tym na progi:) i gratisik 2 korbeczki do szyb
pozdro dla Kuki (mam je dzięki Tobie)
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
MK1 ABF 2.0 16V by Emii
nie zapominaj kto ładnie (i bezpiecznie) upakował je w aucie na czas podróżyemii1807 pisze:Nowy zakup przy okazji pobytu na VAGnysa , z okazji DNIA DZIECKA dla mojego piekiełka listwy chrom 8szt w tym na progi:) i gratisik 2 korbeczki do szyb
...myślałem że listwy już dawno na aucie
Re: MK1 ABF 2.0 16V by Emii
były by na aucie tylko musze czekać na zaczepyQto pisze:nie zapominaj kto ładnie (i bezpiecznie) upakował je w aucie na czas podróżyemii1807 pisze:Nowy zakup przy okazji pobytu na VAGnysa , z okazji DNIA DZIECKA dla mojego piekiełka listwy chrom 8szt w tym na progi:) i gratisik 2 korbeczki do szyb
...myślałem że listwy już dawno na aucie
i dziękuje Qto ,że bezpiecznie i ładnie zapakowałeś je na drogę powrotną
MK1 ABF 2.0 16V by Emii
Zastanawiam się nad kupnem zderzaków do mojego MK1 z tym ,że nie wiem na jakie postawić ori plastikowe z chromowanym paseczkiem jak w wersji Lx czy zakupić chromowany zderzak który myślę skomponuje sie idealnie z listwami chrom.
- czarnykurczak
- _
- Kontakt:
- jaśkooo91
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
MK1 ABF 2.0 16V by Emii
Ja byłbym za chromowanymi (metalowe). Ale kupno 2ch w dobrym stanie graniczy z cudem. Tu jest przedni http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... k#p5597562
----> viewtopic.php?f=87&t=467451 <----
- stonebridge69
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
MK1 ABF 2.0 16V by Emii
Nie kupuj metalowych zderzakow.Szkoda kasy.Nie do szerokiej lampy i nie do tych bocznych listew.Nie wiem czemu prawie wszyscy mysla,ze Mk1 to BBS i chromy.Kup lepiej plastiki z chromowanymi listewkami jak byly ori.Takie moje zdanie,ale zaraz znajda siezwolennicy tego czego wyzej napisalem.