[Bora] R19 D :) Czyli ARL by Trewor87
Moderator: G0 Karcio
[Bora] R19 D :) Czyli ARL by Trewor87 - aktual s.1
czyli normalnie stary zacisk wykreciles z jarzmem i na to miejsce wkreciles wszystko z Rki plug'n'play? jesli tak to super i dzieki za info
Było 97" Mk3 AFN -> Było 98" A4 B5 Avant 1.8 T Quattro -> Jest 98" A8 D2 4.2 Quattro
Tak, miałem kompletny układ hamulcowy z R, i wykręciłem stare, zamontowałem nowe
Koła na sezon 2013 już wybrane. Znalazłem je w Austrii w przyzwoitym pieniądzu. Model to Eta Beta Cup2. Taki w sumie Artec L, tyle że w 5x130 No i 3tlg Czyli przyszły sezon będzie na klasycznie Celowo mówię przyszły, bo one są w setupie 4x8,5, a to nie wyda... z fabryki wyszły jako 8 i 9,5, więc tył chce przywrócić do stanu fabrycznego. Poza tym ten sezon chce dokończyć na Maybacho-Alphardach
Oprócz tego W KOŃCU ruszyłem temat sufitu. Plastiki jak wiadomo leżą już od dłuższego czasu. Teraz dobrałem materiał. Alcantara nie wchodziła w grę. Malowanie tym bardziej. Miało być jak najbliżej ori, i się udało. Materiał niby z palety Porsche. Będzie pasować do kół Dla mnie ważne że ma fakturę identyczną z ori
W przyszłym tygodniu szycie. Cel jest jeden - skończyć wnętrze do Eventu
Oprócz tego W KOŃCU ruszyłem temat sufitu. Plastiki jak wiadomo leżą już od dłuższego czasu. Teraz dobrałem materiał. Alcantara nie wchodziła w grę. Malowanie tym bardziej. Miało być jak najbliżej ori, i się udało. Materiał niby z palety Porsche. Będzie pasować do kół Dla mnie ważne że ma fakturę identyczną z ori
Re: [Bora] R19 D :) Czyli ARL by Trewor87 - aktual s.1
gdzie dorwales taki material ? ile kosztuje ?Trewor87 pisze:Koła na sezon 2013 już wybrane. Znalazłem je w Austrii w przyzwoitym pieniądzu. Model to Eta Beta Cup2. Taki w sumie Artec L, tyle że w 5x130 No i 3tlg Czyli przyszły sezon będzie na klasycznie Celowo mówię przyszły, bo one są w setupie 4x8,5, a to nie wyda... z fabryki wyszły jako 8 i 9,5, więc tył chce przywrócić do stanu fabrycznego. Poza tym ten sezon chce dokończyć na Maybacho-Alphardach
U tapicera, który ma zakład kilkaset metrów od mojego domu Kosztu samego materiału nie znam. Mi powiedział cennik od razu z robociznąOut pisze: gdzie dorwales taki material ? ile kosztuje ?
Sufit nareszcie zrobiony... Jestem bardzo zadowolony z użytego materiału. Wygląda dokładnie tak jak chciałem, czyli OEM+ Zdjęć nie robiłem, bo wszystko czarno wychodzi Zapraszam na oględziny na żywo. Najbliższa okazja na evencie
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
hehehe no mówiłem Ci że nie da się dobrze tego pokazać
obczaję w sobotę
obczaję w sobotę
KonradzikIV, koniecznie podjedź eRką pod Borę, bo chciałbym porównać też Twoje efekty
Udało się zdobyć lepszy aparat, więc mogę pokazać efekty wizyty Bory u tapicera
Dodam też że tak jak powiedziałem, tak zrobiłem - porównałem sufit swój i Konradzika, i mamy identyczny materiał tak więc KonradzikIV, w sumie możesz wrzucić moje foty do siebie, wszak wnętrza prawie takie same. Jedynei DSG sobie musisz domalować w paincie
Dodam też że tak jak powiedziałem, tak zrobiłem - porównałem sufit swój i Konradzika, i mamy identyczny materiał tak więc KonradzikIV, w sumie możesz wrzucić moje foty do siebie, wszak wnętrza prawie takie same. Jedynei DSG sobie musisz domalować w paincie
- xxxPALUCHxxx
- Gadatliwa bestia
te lampki z dozorem wnetrza to malowane czy ori czarne ?Trewor87 pisze:Udało się zdobyć lepszy aparat, więc mogę pokazać efekty wizyty Bory u tapicera
Obrazek
______LET's GOLF______
MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583
MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583
No niestety to jest ten element, który musiałem malować, i który mnie drażni Pomalowane na sztukę, żeby na szybko przypasować do reszty. Ostatecznie mają wpaść zwykłe. Oczywiście ori czarnexxxPALUCHxxx pisze:te lampki z dozorem wnetrza to malowane czy ori czarne ?
środek jest niesamowity....
koenigi + czernń to może jednak teraz biały środek foteli?
koenigi + czernń to może jednak teraz biały środek foteli?
No coś Ty! Będzie wszystko na czarnomiskieusz pisze:koenigi + czernń to może jednak teraz biały środek foteli?