evolution pisze: 1.5 bara przy 2 krpm to juz zdrowy wynik. pytanko tylko czy ten odglos od 1800 rpm do 2400 to nie surge juz???
no 1.6-1.7 bara (nie widac bo akurat byl scien i za jasno dla zegara ) a co znaczy ten surge ??????
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
evolution pisze: 1.5 bara przy 2 krpm to juz zdrowy wynik. pytanko tylko czy ten odglos od 1800 rpm do 2400 to nie surge juz???
Pompaż - compressor stall - zacytuję frgmt z forum lotniczego - bo to bardzo często zdarza się właśnie w samolotach:grabiec pisze:a co znaczy ten surge ??????
evolution pisze:a ja bym obstawil flutering slyszalny z dolotu:)Dario84 pisze:u mnie jest 2,5" na 3 tlumikach. ten dźwięk to różnica ciśnień w dolocie i wydechu kiedy ujmuje się gaz przy zamkniętych kierownicach
konkurencja??? hmmmbvw08 pisze:Tylko czy dobrze jest przerobione te gtb? bo jak kijowo to evo tego porządnie nie obudzi albo odeśle cię z kwitkiem ew będzie sam poprawiał wtedy cena jak za całą usługę
Nie, nie wykonuję żadnych przeróbek GTB usera Muszka.D. , jak i nie mam pojecia kto mu te przerobki wykonuje.Marcin-Odra pisze:Cześć.
Pisze w sprawie wystrojenia GTB2260vk.
Kupowalem ją w zeszłym tygodniu od usera Muszka.D.
Czy to on robi tą turbinę, czy to Twoja "sprawa" ?
Nie, żebym miał uwagi, bo czy to on by ją robił czy Ty to na pewno jest dobrze zrobiona.
Tylko chciałbym się dowiedzieć, czy jeśli Ty ją robiłeś to czy Ty możesz ją wystroić w dobrej cenie? jeśli tak to napisz, ile byś chciał.
Pozdrawiam
Marcin
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 123 gości