no... zawsze beda ci co naprawiaja i ci co tylko zarabiaja...maybach pisze:no .. każdy się upiera przy swoim i niech robi swoje....
Chiptuning TDi - VP 37 oraz PD
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Re: Chiptuning TDi - VP 37 oraz PD
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Człowiek na błędach się uczyevolution pisze:kurde.. ale te fora dziwne sa.. jak pisalem ze rozrusznik jest problemem to znawcy krzyczeli ze to mapy i nic nie pomoze ...Vagoviec pisze:Proponuje zregenerować rozrusznikswiniosz pisze:Witam. Jak zmienic mapy startowe do mojego golfa 1,9tdi 110km ahf/? Ciepły zle mi pali i mam problem z porannym rozruchem nawet z lecie. Pomoglo mi przekodowanie na automat ale z tego co czytam na forum to nie zbyt zdrowe na dwumasy. Pisza ze tylko wgranie nowych map pomaga a to zbyt kosztowne dla mnie wiec prosze o pomoc lub porade jakas,
plzdrawiam
Numquam Desperaveris...
-
- Gadatliwa bestia
zmieniam mapsensor w sterowniku afn na wiekszy 2 barowy od 130 pd. Czujnik po podłaczeniu zaniza wskazania. Probóje znalezc mapke napiecia tego czujnika , ale nie moge jej wytropic.
Pomoze ktos , mniej wiecej w którym miejscu bedzie oraz format 2d czy 3d? Na osiach cisnienie , oraz napiecie 0-5 v ? Czy moze prosciej zmienic dzielnik napieciowy w ecu
Pomoze ktos , mniej wiecej w którym miejscu bedzie oraz format 2d czy 3d? Na osiach cisnienie , oraz napiecie 0-5 v ? Czy moze prosciej zmienic dzielnik napieciowy w ecu
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
hmmm to jest tak proste ze az dziwne ze nie ogarniasz...
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT
Takie coś starczy?DANIEL LHR pisze: Probóje znalezc mapke napiecia tego czujnika , ale nie moge jej wytropic.
Dzień Dobry
Winols wyszukuje mapy wszystko ok tylko nie moge rozwinąć listy potential map, pytanie moze laickie ale nie pomogło tworzenie new folder jak pisze w manualu ani funkcja "p" ktora odpowiada za poglad niezalezny.
Winols wyszukuje mapy wszystko ok tylko nie moge rozwinąć listy potential map, pytanie moze laickie ale nie pomogło tworzenie new folder jak pisze w manualu ani funkcja "p" ktora odpowiada za poglad niezalezny.
już sobie odpowiedzialem, ale dziekuje kolego Daron7. Poprostu klikalem na napis Potential map, zwyczajne przyzwyczajenie.
do założyciela postu anderllh - odkąd robisz softy za kaske juz nie jestes taki szybki do udzielania wiedzy ,bo widzę ze temat umarł - jak to zmienia się sposób widzenia od pozycji siedzenia hehheh
w przeciągu miesiąca miałem 3 takie przypadki że zmiana mapy nic nie dała - w każdym przypadku rozrusznik dał dupy na tulejkach - po wymianie problem znikł na zawszeevolution pisze:kurde.. ale te fora dziwne sa.. jak pisalem ze rozrusznik jest problemem to znawcy krzyczeli ze to mapy i nic nie pomoze ...Vagoviec pisze:Proponuje zregenerować rozrusznikswiniosz pisze:Witam. Jak zmienic mapy startowe do mojego golfa 1,9tdi 110km ahf/? Ciepły zle mi pali i mam problem z porannym rozruchem nawet z lecie. Pomoglo mi przekodowanie na automat ale z tego co czytam na forum to nie zbyt zdrowe na dwumasy. Pisza ze tylko wgranie nowych map pomaga a to zbyt kosztowne dla mnie wiec prosze o pomoc lub porade jakas,
plzdrawiam
http://WWW.VAG-SERWIS.PL - nieautoryzowany serwis grupy VAG Ząbki k/Warszawy ZAPRASZAMY !
koledzy pomóżcie. zakupiłem golfa IV tdi alh sterownik 038 906 012 m. problem leży w sofcie zamiast 2528 wgrali moda z wersja softu 2813. auto jezdzi normalnie ale mrugają świece żarowe. czy posiadacie może oryginał do tego sterownia z wersja softu 2528? z góry dziekuje
daj maila na PW to Ci wysledejwo4 pisze:koledzy pomóżcie. zakupiłem golfa IV tdi alh sterownik 038 906 012 m. problem leży w sofcie zamiast 2528 wgrali moda z wersja softu 2813. auto jezdzi normalnie ale mrugają świece żarowe. czy posiadacie może oryginał do tego sterownia z wersja softu 2528? z góry dziekuje
toż to geniuszedejwo4 pisze:koledzy pomóżcie. zakupiłem golfa IV tdi alh sterownik 038 906 012 m. problem leży w sofcie zamiast 2528 wgrali moda z wersja softu 2813. auto jezdzi normalnie ale mrugają świece żarowe. czy posiadacie może oryginał do tego sterownia z wersja softu 2528? z góry dziekuje
Bilverksted i Trondheim - http://bilhobbyverksted.no/
Varebil til leie i Trondheim - https://varebiltilleje.no/
Varebil til leie i Trondheim - https://varebiltilleje.no/