Fotele i kanapa Passat b5 do mk3
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Bawił się ktoś kiedyś w coś takiego ?
Mam leżeć od dawien dawna kompletny środek i mnie kusi bardzo taka przeróbka, ale nie wiem z jaką ilością kłopotów się to wiąże
Czekam na jakieś odpowiedzi
Mam leżeć od dawien dawna kompletny środek i mnie kusi bardzo taka przeróbka, ale nie wiem z jaką ilością kłopotów się to wiąże
Czekam na jakieś odpowiedzi
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=524607&start=0 mój la7v, zapraszam :)
-
- Nowicjusz
Ja mam u siebie w golfie 3 fotele i kanapę z mk 4 a to to samo co b5 i nie było z tym za dużo kłopotów wszystko jest tu na forum tylko trzeba poszukać!
- macabra_
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
no nie do końca to samo bo z b5 do mk4 p&p nie pasująPawel2019K2 pisze:Ja mam u siebie w golfie 3 fotele i kanapę z mk 4 a to to samo co b5
- duzy_przemo
- Gadatliwa bestia
Re: Fotele i kanapa Passat b5 do mk3
Prowadnice w pasacie są sporo szersze.Majkde pisze:kanapa jest trochę szersza i mogą się fotele prowadnicami różnić.
-
- Nowicjusz
No nie dokonca się z tym zgodzę bo z czystej ciekawosci zmierzyłem dzisiaj prowadnice Passata b5 Golfa mk 4 i Golfa mk3 i co się okazało.Rozstaw prowadnic w b5 i w mk3 wynosi 52,5 cm a w mk4 jest to 50 cm ale jesli chodzi o szerokości prowadnicy czyli tam gdzie wchodzi rolka to w mk 3 jest ona najmniejsza no i dlatego jak ja wkładałem fotele z mk 4 to musialem ja dosyć mocno spiłowaćduzy_przemo pisze:Prowadnice w pasacie są sporo szersze.Majkde pisze:kanapa jest trochę szersza i mogą się fotele prowadnicami różnić.
- duzy_przemo
- Gadatliwa bestia
Pawel2019K2 pisze:No nie dokonca się z tym zgodzę bo z czystej ciekawosci zmierzyłem dzisiaj prowadnice Passata b5 Golfa mk 4 i Golfa mk3 i co się okazało.Rozstaw prowadnic w b5 i w mk3 wynosi 52,5 cm a w mk4 jest to 50 cm ale jesli chodzi o szerokości prowadnicy czyli tam gdzie wchodzi rolka to w mk 3 jest ona najmniejsza no i dlatego jak ja wkładałem fotele z mk 4 to musialem ja dosyć mocno spiłowaćduzy_przemo pisze:Prowadnice w pasacie są sporo szersze.Majkde pisze:kanapa jest trochę szersza i mogą się fotele prowadnicami różnić.
Zawsze warto przyswoić nowe informacje. Dzięki