Myślałem że przegram z względu na mniejszą masę audi, dsg i nie dużo mniejszą moc ale wygrałem Z rolki u mnie trzy osoby w audi dwie, prędkość gdzieś ok 50km/h golf z przodu nawet jak raz specjalnie później ruszyłem to zaraz audi było z tyłu Z miejsca w zależności kto pierwszy ruszy i na jakim odcinku, jak ja ruszyłem trochę wcześniej to już audi dogonić mnie nie mogło, a jak audi ruszyło wcześniej to od trójki już go dochodziłem a na czwórce wyprzedzałem Audi do serki wczoraj robiło 3.6-3.7s.Rybak pisze:I jak wyglądała ta "poganianka"?
OFF topic, czyli wątek o wszystkim i niczym
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
www.proturbo.com.pl
Miało mierzoną ćwiartkę?daniel1d pisze:Audi do serki wczoraj robiło 3.6-3.7s.
Będzie się działokarpi78 pisze:No to sie widzimy
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
Ma zmierzyć na dniach..Wczoraj nie było gdzie.zlos pisze:Miało mierzoną ćwiartkę?
www.proturbo.com.pl
Jutro wysyłam zgłoszenie bo dzisiaj jestem na służbie do rana i się zobaczy co oni na to. Kącik R będzie upojony
http://vorderbuehne.de/9a553" onclick="window.open(this.href);return false;
weźcie mnie pod uwagę przy rezerwacji wyrkazlos pisze:Będzie się działo
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Trzeba by się zorganizować kto z kim i coś zarezerwować póki jest jeszcze wybór
hm to tydzień po naszym r-treffen
to może .:RTreffen zrobimy na tym evencie ,gorzej jak nie wszyscy się załapią ....
Nocleg na miejscu imprezy odpada ,brak wolnych miejsc/pytałem / .Można obok coś poszukać ,jest kilka noclegowni i tam możemy stacjonować -a na imprezie się pojawiać
to jest oddalone 2km od miejsca zlotu,tydzień temu był tu zlot subaru-dobra miejscówka
http://www.hotel-wodnik.com.pl/pl/strona-glowna" onclick="window.open(this.href);return false;
to może .:RTreffen zrobimy na tym evencie ,gorzej jak nie wszyscy się załapią ....
Nocleg na miejscu imprezy odpada ,brak wolnych miejsc/pytałem / .Można obok coś poszukać ,jest kilka noclegowni i tam możemy stacjonować -a na imprezie się pojawiać
to jest oddalone 2km od miejsca zlotu,tydzień temu był tu zlot subaru-dobra miejscówka
http://www.hotel-wodnik.com.pl/pl/strona-glowna" onclick="window.open(this.href);return false;
Można to połączyć tymbardziej że termin i miejsce bardzo zbliżone. Erki postawi sie razem bo podobno miejsca dużo
Tak zrobimy, już rozmawiałem z Piotrem. Wrócę ze sprawunków i założę wątek o tym, że zlocik robimy 15/16 września. Piotr kombinuje spanko.karpi78 pisze:Można to połączyć tymbardziej że termin i miejsce bardzo zbliżone. Erki postawi sie razem bo podobno miejsca dużo
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
No i git tylko zeby zgloszenia wszyscy przeszli, no i zeby wogole wyslali ja na priv do Radasa i Piekarza narazie wysłałem info
W takim razie szacun Daniel dla Ciebie,że ogarniasz i dla Twojej fury,bo to na pewno był ciężki sparingpartner Skądinąd wiem,że mogli grzebnąć te Audi grubiej,ale przy tej masie bali się o trakcje.Mam pytanie czy te 3.6-3.7 do setki to kierownik Audi robił sam czy z pasażerem?daniel1d pisze:Myślałem że przegram z względu na mniejszą masę audi, dsg i nie dużo mniejszą moc ale wygrałem Z rolki u mnie trzy osoby w audi dwie, prędkość gdzieś ok 50km/h golf z przodu nawet jak raz specjalnie później ruszyłem to zaraz audi było z tyłu Z miejsca w zależności kto pierwszy ruszy i na jakim odcinku, jak ja ruszyłem trochę wcześniej to już audi dogonić mnie nie mogło, a jak audi ruszyło wcześniej to od trójki już go dochodziłem a na czwórce wyprzedzałem Audi do serki wczoraj robiło 3.6-3.7s.
Sam.Rybak pisze:Mam pytanie czy te 3.6-3.7 do setki to kierownik Audi robił sam czy z pasażerem?
www.proturbo.com.pl
Re: OFF topic, czyli wątek o wszystkim i niczym
Tym bardziej szacun,oglądałem filmiki,mega ciekawy pojedynek,szczególnie z punktu widzenia technicznego.Szkoda,że tam nie było więcej miejsca,żeby zrobić ścig od a do zet,plus jakiś onboard i w tedy byłoby już na prawdę bonodaniel1d pisze:Sam.Rybak pisze:Mam pytanie czy te 3.6-3.7 do setki to kierownik Audi robił sam czy z pasażerem?