KonradzikIV pisze:skromność by mi nie pozwoliła
Fajnie było się zobaczyć! Nie myślałem, że na żywca to będzie tak dobrze wyglądało. Spasowanie + color combo na duży plus. Buziaki!
Moderator: G0 Karcio
KonradzikIV pisze:skromność by mi nie pozwoliła
a sloneczka? i lampki wewnatrz?KonradzikIV pisze:plastiki wszystkie nowe z Getem, sufit obszyty u zaufanego tapicera
ori, a jak ktoś chce to mam na sprzedaż drugi komplet w dobrej kasiexxxPALUCHxxx pisze:a sloneczka?
nie zwykła czarna, W8 malowane mnie nie jara a czarna ori - ciężko z dostępnością może kiedyś się trafi to się zmienixxxPALUCHxxx pisze:lampka od W8 ? czarna?
800 zł / szt ... odpuscilem i są zwykle - jak z W8 jak się trafi to się kupi z używkixxxPALUCHxxx pisze:lampki z dozorem wnetrza tez masz czarne?
obklejone tym samym materiałem co sufit, jakbym kupił to byłoby co innego na suficie co innego na uszczelkach....xxxPALUCHxxx pisze:uszczelki tez obszyte czy zakupione czarne?
rzadko jeżdżę a jak już to staram się tak wybierać trasę by było w miarę równokris-krzysztof pisze:Konradzik jestem pod wrażeniem że na takim steupie jeździsz po Krakowie ! Szacun normalnie. Seria jak jeżdżę to krew mnie zalewa a Twoim to bym sie bał wyjechać na ulice
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 69 gości