gluszcz pisze:Brzoza
1.Delux 1. - Złoś +Złoś Junior
2.Delux 3. - Gluszcz+Konradzik
3.Pokój 2. - Rybak+Mati
4.Pokój 4. - Karpi + Piotrek Racibórz
Limba
1.Pokój 1 -
2.Delux 2 -
3.Pokój 3 - Kowal +Kulon
4.Delux 4 - Lewart+........
dopisałem się
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
gluszcz pisze:Brzoza
1.Delux 1. - Złoś +Złoś Junior
2.Delux 3. - Gluszcz+Konradzik
3.Pokój 2. - Rybak+Mati
4.Pokój 4. - Karpi + Piotrek Racibórz
Limba
1.Pokój 1 -
2.Delux 2 -
3.Pokój 3 - Kowal +Kulon
4.Delux 4 - Lewart+........
Jesteś na liście hotelowejLEWART pisze:dopisałem się
Ale na listę hotelową wciągać?strazak02 pisze:Za dwa dni zmieniam rejestracje w aucie i wtedy zaraz się rejestruje na stronce. Do puki tego nie zrobię to nie mogę się zapisać na zlot. Wysłałem zapytanie czy mogę wstawić fotki z takimi blachami jak mam nooo ale bez echa wiec musze zrobić to po rejestracji Kurcze non stop biegiem ......... co za życie
Good ideaMatthewG pisze:Chyba, że piszemy PW do posiadaczy innych eRek?
Kondziu wie, że żeby życie miało smaczek...MatthewG pisze:A Konrad zmienił zainteresowania z tego co widzę
Jak nie odpowiedzą, to dostaną po banie i tyleMatthewG pisze:Wysłałem z 10 wiadomości do różnych osób, może ktoś odpisze.
Zaklepany.Rafit pisze:Na bank przyjadę z pasażerem, więc zaklepcie pokoik cały dla mnie
I dobrzeMatthewG pisze:Moje zaproszenia skutkują
Tzn?zlos pisze:Zostały trzy miejsca. Może podniesiemy cenę?
Tzn. podniesiemy cenę - elytarny zlot, elytarna cena dla gości z refleksem góry lodowej...MatthewG pisze:Tzn?
Rafit pisze:Tylko u mnie jest problem tej natury, iż nie wiem czy nie przyjadę dopiero w Sobotę koło 5-6, bo może być ciężko z urlopem 12stego. Jak wtey wygląda sytuacja z noclegiem?
KonradzikIV pisze: gluszcz napisał(a):2.Delux 3. - Gluszcz+Konradzik
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości