[MK4] Golf MK4 by mlodyBZG- Own/US Style
Moderator: G0 Karcio
MkIV by mlodyBZG - 18" Audi A8 Winter "Black&Yellow"
słusznie, poprę swój sprzeciw;)
po 1 - osobiście listwa z obrysami mi się przejadła, dzisiaj bardzo często spotykane, aż za często;)
po 2 - nie pasi mi kolor obrysu, może gdyby był tak samo żółty lepiej by to pasowało
po 3 - jeśli już listwa, to raczej zaspawana, bo lepiej wygląda;)
po 4 - ogólnie wg mnie psuje całą harmonię jaka była do tej pory, surowa czerń fajne koło w oczodającym kolorze bez jakichś 'udziwnień' teraz jest jakoś to dziwniej:p
ale wiadomo, że to tylko moje zdanie i sieję zamęt;)
po 1 - osobiście listwa z obrysami mi się przejadła, dzisiaj bardzo często spotykane, aż za często;)
po 2 - nie pasi mi kolor obrysu, może gdyby był tak samo żółty lepiej by to pasowało
po 3 - jeśli już listwa, to raczej zaspawana, bo lepiej wygląda;)
po 4 - ogólnie wg mnie psuje całą harmonię jaka była do tej pory, surowa czerń fajne koło w oczodającym kolorze bez jakichś 'udziwnień' teraz jest jakoś to dziwniej:p
ale wiadomo, że to tylko moje zdanie i sieję zamęt;)
JacekB, kolor obrysu można zawsze zmienić to nie problem. Coś pomyślę i pokombinuje żeby grało wszystko ze sobą
- luki07
- _
- Kontakt:
bo zrobiła się moda na auta US, co to za problem wyciąć miejsce na obrys i zaszpachlować/zaspawać wnękę na rejestrację, niedługo tak będzie, że pakiet EU będzie większym rarem jak US, również uważam, że ten diwajs tu nie pasuje, tymbardziej z miejcem na rejestrację, rozumiem, że dostać ori zderzak i listwę to dzisiaj lotto ale na pewno lepiej by tu siedziało no i respekt +5 za dużego rara jeśli już ma być obrys to black, pod lampy przednie i tylne, koło już wystarczająco wyróżnia to auto, obrys psuje efektmiskieusz pisze:po 1 - osobiście listwa z obrysami mi się przejadła, dzisiaj bardzo często spotykane, aż za często;)
- sebastian213
- Forum Master
- Kontakt:
super się czwórka prezentuje na tym kole ....bardzo fajne i zacne mody...wszystko na wielki plus...
powodzenia w dalszych modach...
powodzenia w dalszych modach...
byłe autko.... viewtopic.php?f=89&t=334465" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
mlodyBZG, zdradzisz w końcu jaka to farba na winter'ach? Ja ciągle czekam bo chcę tak zrobić zimówki.
Autkoo Ladniee sie prezentuje : )
mlodyBZG, nie myslalem o oklejeniu obrysow zolta folia zeby byly bardziej pod kolor felg ?
mlodyBZG, nie myslalem o oklejeniu obrysow zolta folia zeby byly bardziej pod kolor felg ?
GORAJ, jest taki plan, albo obrysy przyciemnię albo coś w żółty będę kombinował
JacekB, zapomniałem, jutro przejdę się do piwnicy i spisze kod lakieru
Takie z dzisiaj
JacekB, zapomniałem, jutro przejdę się do piwnicy i spisze kod lakieru
Takie z dzisiaj
Ja bym zaryzykowal zolte obwodki zegarow i zakonczyl
Re: MkIV by mlodyBZG - 18" Audi A8 Winter "Black&Yellow"
dodałbym jeszcze tą ramkę wokół mieszka i w dodatku ten kolor i byłoby nieźletruckman pisze:Ja bym zaryzykowal zolte obwodki zegarow i zakonczyl
a to dziad, nic sie nie chwali:D
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 15&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;