zajeb...m gołymi rękamiA r t u r pisze:Tak jeden ze sprawców jest zatrzymany.
GOLF MK3 TDI 1Z trochę inny od wszystkich SKRADZIONO AUTO
Moderator: G0 Karcio
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
- RafaelloW007
- Forum Master
co za kur*estwo jest na tym swiecie. wiekszosc czesci sie znalazlo czy juz zdazyli sprzedac?
Ja bym chyba w padake wpadl... zlapanie reszty to teraz kwestia czasu. Sprzedane czesci do odzyskania ??
tragedia, jak mogli tak auto zniszczyć. Czy te pozostałe auta na foto to też jakieś przez nich skradzione, daleko od domu auto znalezione?
[URL=https://matchnow.info] Girls in your city[/URL]
Re: GOLF MK3 TDI 1Z trochę inny od wszystkich SKRADZIONO AUT
I zostałbyś takim samym skur..... jak oni, po co ruszać kupa. Niech śmierdzi i zgnije w więzieniu . Samochodu szkoda, szkoda władowanej w niego pracy, pieniędzy i przede wszystkim pasji . Brakuje na forum takich aut, był to mój drugi ulubiony projekt po Golfie Wojtka . Chłopaki jako jedyni podążali drogą CA.rysiektr pisze:zajeb...m gołymi rękamiA r t u r pisze:Tak jeden ze sprawców jest zatrzymany.
Ten kto dba o samochód, zawsze jest poszkodowany .
i co to da posiedzi za nasze pieniądze wyjdzie i będzie sie nam śmiał w twarz, uciąc dłonie i na ulice niech zebra do końca zyciaSlovak pisze:Niech śmierdzi i zgnije w więzieniu
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
- matisim
- VWGolf.pl Killer
- Auto: bmw
- Kontakt:
jak zobaczyłem co z nim zrobili to pomyślałem jak o swoim golfie. nie wyobrażam sobie takiej sytuacji w moim przypadku, nie wiem co bym zrobił. Chyba nic nie zrekompensuje takiej straty, nawet to że poszedłby do więzienia, najlepiej do kopalni żeby zapier*** szkoda tego wszystkiego...
A samochód ukradli tak OO bo im się spodobał, czy ktoś miał zlecenie? Części których nie ma już sprzedane?? myślę, że poinformujesz nas o tym o ile sie dowiesz...
A samochód ukradli tak OO bo im się spodobał, czy ktoś miał zlecenie? Części których nie ma już sprzedane?? myślę, że poinformujesz nas o tym o ile sie dowiesz...
Znając polskie prawo dostanie rok, wyjdzie, znów zacznie kraść ...
Masarka, nie mogłem uwierzyć że to ten samochód :/ Ludzie którzy nie umieją docenić czyjeś pracy :/
Masarka, nie mogłem uwierzyć że to ten samochód :/ Ludzie którzy nie umieją docenić czyjeś pracy :/
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
znając nasz wymiar sprawiedliwości to dostaną 2 lata w zawieszeniu i będą dalej kraść.. na prawdę jak bym takiego dopadł to bym ręce upier.....ł przy samej dupieSlovak pisze:I zostałbyś takim samym skur..... jak oni, po co ruszać kupa. Niech śmierdzi i zgnije w więzieniu
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf
Ogólnie zostały mi koła, siedzenia, z tego co nie widać na zdjęciu i inne drobne rzeczy. Można je będzie znaleźć w tygodniu w dziale sprzedam .
Reszty rzeczy nie wiadomo, może czas pokaże i powie gdzie je ma, bo wątpię by wszystko już sprzedał.
Na razie proszę moderatora o zamknięcie tematu, jak tylko coś się wyjaśni, motyw, cokolwiek, na pewno poinformuję.
Pozdrawiam.
Reszty rzeczy nie wiadomo, może czas pokaże i powie gdzie je ma, bo wątpię by wszystko już sprzedał.
Na razie proszę moderatora o zamknięcie tematu, jak tylko coś się wyjaśni, motyw, cokolwiek, na pewno poinformuję.
Pozdrawiam.
Jak coś to pisz na pw odblokujęA r t u r pisze:Na razie proszę moderatora o zamknięcie tematu
Poprosiłem o odblokowanie tematu gdyż chciałem napisać krótką informację:
Mianowicie sprawa zakończona, sprawca, o którym pisałem wcześniej (na pewno nie działał sam, ale niestety
nie wydał nikogo, a i dowodów nie było, ale ja jak policja ma podejrzenia o kogo chodzi)
zgodził się dobrowolnie na poddanie się karze. Ja jak i moja rodzina nie jesteśmy złośliwymi ludźmi zgodziliśmy się na to.
Dostał 3 lata więzienia, a także wypłacenie odszkodowania - choć z tym to nie wiem czy jakiś pieniądz zobaczę. no poczekamy zobaczymy.
Jeśli chodzi o fanty a bardziej o moje audio, to nic się nie odnalazło, nie wystawiano na aukcjach. Wzmacniacze poznam bez problemu swoje.
Być może kiedyś u kogoś je zobaczę .
Na razie jeżdżę żony autem, ale na pewno jakieś wozidło w przyszłości zakupię bym mógł kontynuować swoją pasję.
Pozdrawiam.
Mianowicie sprawa zakończona, sprawca, o którym pisałem wcześniej (na pewno nie działał sam, ale niestety
nie wydał nikogo, a i dowodów nie było, ale ja jak policja ma podejrzenia o kogo chodzi)
zgodził się dobrowolnie na poddanie się karze. Ja jak i moja rodzina nie jesteśmy złośliwymi ludźmi zgodziliśmy się na to.
Dostał 3 lata więzienia, a także wypłacenie odszkodowania - choć z tym to nie wiem czy jakiś pieniądz zobaczę. no poczekamy zobaczymy.
Jeśli chodzi o fanty a bardziej o moje audio, to nic się nie odnalazło, nie wystawiano na aukcjach. Wzmacniacze poznam bez problemu swoje.
Być może kiedyś u kogoś je zobaczę .
Na razie jeżdżę żony autem, ale na pewno jakieś wozidło w przyszłości zakupię bym mógł kontynuować swoją pasję.
Pozdrawiam.
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Powodzenia w dalszych planach, zakupu wymarzonego następcy!
Co nas nie zabije, to wzmocni!
Co nas nie zabije, to wzmocni!
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL