[Bora] R19 D :) Czyli ARL by Trewor87
Moderator: G0 Karcio
truckman, ja go osobiście nie malowałem, więc z mojej perspektywy samo
kontrast by byłTrewor87 pisze: Będzie wszystko na czarno
ale cała czerń też ok
Kontrast daje amelinium na desce i drzwiachmiskieusz pisze:kontrast by był
ale cała czerń też ok
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Ladne nowe kola ciekawe czy w kolejnej odslonie Borowika w VW Trends napiszą ze to kola od Bentleya czy juz sie nie pomylą
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Temat zarósł pajęczynami Nawet koledzy ze Śląska na Manii wypominali mi że nic się tu nie dzieje :$ Auto żyje, ma się w miarę dobrze (poza odpryskami na masce ), żadnych radykalnych zmian w nim na razie nie zrobiłem, i póki co nic nie planuję. Tak więc na razie po prostu "bywam"
Tak więc było się na evencie, gdzie była premiera czarnego sufitu. Parę osób przyszło pomacać
2 tygodnie później Bora była już w Kielcach na DUB IT! Jak to mówią: przejedziesz Włocławek, przejedziesz wszystko. Pogłaskałem miskę parę razy o asfalt, ale daliśmy radę
Potem znów 1 weekend wolny, i tydzień później VW Mania. Najpierw before w Faktorii:
A potem już lotnisko:
Mówcie co chcecie, ale w tym roku zupełnie inaczej, LEPIEJ niż rok temu... A przede wszystkim bezpieczniej
...tydzień po Manii znowu wyjazd, tym razem Pasłęk, skąd wróciłem z pamiątką
Następny przystanek - Cultstyle
Tak więc było się na evencie, gdzie była premiera czarnego sufitu. Parę osób przyszło pomacać
2 tygodnie później Bora była już w Kielcach na DUB IT! Jak to mówią: przejedziesz Włocławek, przejedziesz wszystko. Pogłaskałem miskę parę razy o asfalt, ale daliśmy radę
Potem znów 1 weekend wolny, i tydzień później VW Mania. Najpierw before w Faktorii:
A potem już lotnisko:
Mówcie co chcecie, ale w tym roku zupełnie inaczej, LEPIEJ niż rok temu... A przede wszystkim bezpieczniej
...tydzień po Manii znowu wyjazd, tym razem Pasłęk, skąd wróciłem z pamiątką
Następny przystanek - Cultstyle
Jak dla mnie najpiękniejsze felgi
Wykładziny obiektowe i wycieraczki https://wykladziny-warszawa.pl/ zapraszam
Ktoś gdzieś na forum napisał że cyt: " felgi są jak piersi a gleba jak dekolt" twój borowik to wydekoltowana biczes
Tak tak, przymiarka, i mała "próba" na Wilczych
i porównanie z Bartusem, moja wyższa
i porównanie z Bartusem, moja wyższa
Bentleye wróciły do swojego właściciela, ale wczoraj miały miejsce kolejne przymiarki
10Jx17
10Jx17
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
O niebo lepiej niz na Bentleyach ale dalej mi tu czegos brakuje, chociaz jeszcze nie wiem czego
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
Trewor87, przy 17tce widać jaka koza z przodu
się wsadza jakieś 19tki to później są problemyi porównanie z Bartusem, moja wyższa