[MK1] Lx ABF 2.0 16V by Emii
Moderator: G0 Karcio
MK1 ABF 2.0 16V by Emii
Biaggi-ck, Dziękuje za miłe słowo, tak cos będę modzić ,ale aktualnie zajmuje się kupnem dupoVWozu:D
MK1 ABF 2.0 16V by Emii
również mogę polecić autosol robił mi rysy na polerce ..barteKKK03 pisze:polecam Meguiars'a
Mam nadzieję zobaczyć na żywo na Manii :okej
powodzenia
MK1 ABF 2.0 16V by Emii
cookies, Temat mani staje pod znakiem za pytania ponieważ możliwe jest ,że MK1 pójdzie do malowania
miałam robić to w kolejnym sezonie ,ale po zlocie Vag Event mam 100% mobilizacji i 200% zapału żeby po malować go teraz
obecnie nic nie modzę z MK1 obowiązkowo mam do wymiany skrzynię oraz chłodnice ale to chyba poczeka ponieważ nagrzałam się na malowanie MK1 jeszcze przed końcem lipca:) jak dobrze wynegocjuje termin może i w tym tyg coś będzie się działo.
miałam robić to w kolejnym sezonie ,ale po zlocie Vag Event mam 100% mobilizacji i 200% zapału żeby po malować go teraz
obecnie nic nie modzę z MK1 obowiązkowo mam do wymiany skrzynię oraz chłodnice ale to chyba poczeka ponieważ nagrzałam się na malowanie MK1 jeszcze przed końcem lipca:) jak dobrze wynegocjuje termin może i w tym tyg coś będzie się działo.
- qlimax
- Użytkownik
- Kontakt:
MK1 ABF 2.0 16V by Emii
No to 3mam kciuki za malowanie kolorek zostaje najszybszy(czerwony)
czy zupełnie cos innego??
czy zupełnie cos innego??
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=239807
MK1 ABF 2.0 16V by Emii
qlimax, Zostaje "najszybszy" czerwony Red Mars Paleta VW 82r. był oczywiście pomysł na coś innego ale spekulacje nie miały końca wiec zostaje piekielna truskaweczka
MK1 ABF 2.0 16V by Emii
Na nowy lakier zapodaj naklejki w żółtym kolorze (kropki) jak na prawdziwej truskawce i będą rasowe jaja
Załóż kreację ze zdjęcia i negocjujemii1807 pisze: jak dobrze wynegocjuje termin
Re: MK1 ABF 2.0 16V by Emii
No i zaraz w ten sam dzien bedziesz miala polakierowaneRydzu pisze:
Załóż kreację ze zdjęcia i negocjuj
SPRZEDAM RADIO GAMMA V + ODTWARZACZ CD STAN BDB + kostka na wyjście do wzmacniacza
Sprzedam Tanio : BRA Golf IV Boczki czarne bez elektryki 5d stan idealny
- qlimax
- Użytkownik
- Kontakt:
No i jedyna sluszna decyzja do takiego cukierkaemii1807 pisze:qlimax, Zostaje "najszybszy" czerwony Red Mars Paleta VW 82r. był oczywiście pomysł na coś innego ale spekulacje nie miały końca wiec zostaje piekielna truskaweczka
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=239807
MK1 ABF 2.0 16V by Emii
Rydzu pisze:Na nowy lakier zapodaj naklejki w żółtym kolorze (kropki) jak na prawdziwej truskawce i będą rasowe jaja
Załóż kreację ze zdjęcia i negocjujemii1807 pisze: jak dobrze wynegocjuje termin
Nie przesadzajmy Rydzu z tymi kropeczkami, ale o motywie truskawki na pewno pomyślę może indywidualny dla mnie napis na brązowej szybie plus giffW&M-PITER pisze:No i zaraz w ten sam dzien bedziesz miala polakierowaneRydzu pisze:
Załóż kreację ze zdjęcia i negocjuj
Kreacje?! to tylko zwykły t-shert i mini:D)
MK1 ABF 2.0 16V by Emii
dla lakiernika który cały dzień biega w białym kombinezonie z rozporkiem po szyję i maską na twarzy to kreacja na miarę sukni balowej. Maluj auto i zobaczymy jak wyjdzie - bo ostatnio na forum co kobieta pomaluje mk1 to się sprzedajeemii1807 pisze:Kreacje?! to tylko zwykły t-shert i mini:D
MK1 ABF 2.0 16V by Emii
Rydzu, Moje auto to moja rodzina nie jest na sprzedaż, nie umiała bym się z nim rozstać a po za tym mam jeszcze dużo planów związanych projekt ciągle jest w toku
MK1 ABF 2.0 16V by Emii
emii1807, cieszy mnie takie podejście - działaj bo widać że masz pomysł na ten samochód.
A mk4 sprzedałaś czyli nie przywiązałaś się do niego a szkoda bo mk4 piękne auta i pasują do pięknych.........emii1807 pisze: Moje auto to moja rodzina nie jest na sprzedaż, nie umiała bym się z nim rozstać
SPRZEDAM RADIO GAMMA V + ODTWARZACZ CD STAN BDB + kostka na wyjście do wzmacniacza