Komputer od ABS
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Komputer od ABS
Witam mam pytanie chciał bym wgrzć jakiś program do golfa 3 1.8 GT 90km chciał bym wyciągnąć z niego jakies 120-130km da rade wgrywając jakis program ? Prosze się nie śmiać bo jestem zielony w tej kwestii
Komputer od ABS
a tak na prawdę to 98 jest nie możliwe .... a co dopiero >100 KM
ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA ECUDIAG www.ecudiag.pl
Hamownia klucze immo naprawa sterowników radio code
Wrocław 793-195-950
Regeneracja wtryskiwaczy CR wszystkich marek
Wrocław 793-195-950
Re: Komputer od ABS
Teraz to przesadzaszLucki pisze:a tak na prawdę to 98 jest nie możliwe .... a co dopiero >100 KM
Komputer od ABS
uważasz ze jesteś w stanie programem zrobić z serii 100km ? Jak tak to chętnie poddam się takiemu zabiegowi i specjalnie kupie ABS a
p,s
kiedyś robiłem ABS z wałkiem od 2E, rozwierconym mono-wtryskiem + korekcja programu. Wyszło 104km
p,s
kiedyś robiłem ABS z wałkiem od 2E, rozwierconym mono-wtryskiem + korekcja programu. Wyszło 104km
ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA ECUDIAG www.ecudiag.pl
Wrocław 793-195-950
Wrocław 793-195-950
Komputer od ABS
Dobra teraz już wszystko wiem temat uważam za zamknięty ;p Szukamy wałka od AEE i kombinujemy chociaż 115 koników ;]
Re: Komputer od ABS
Pochwal się kto ci tam dobrze doradziłGarsija6 pisze:Dobra teraz już wszystko wiem temat uważam za zamknięty ;p Szukamy wałka od AEE i kombinujemy chociaż 115 koników ;]