[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RECARO
Moderator: G0 Karcio
-
- Nowicjusz
Kozacki Golf , moje marzenie mieć takie , kiedyś jak się dorobie pokaże swoje, ale trzeba pokazać audi .
Może się przyda :
http://allegro.pl/bbs-rs-700-8-5-18-pie ... 25782.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://allegro.pl/bbs-rs-700-8-5-18-pie ... 25782.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje auto: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p= ... #p4524290/" onclick="window.open(this.href);return false;
Autko oglądałem z bliska na Evencie i musze powiedzieć ze bardzo mi się podobał zrobiony sufit który wg mnie wyglada jak ori Autko oczywiście też
Moja strzała http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=476631" onclick="window.open(this.href);return false;
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie
Gacek904, a jak ma wyglądać, skoro materiał jest typowo na podsuftiki i ma strukture ori?
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Dzieki kalbi_vw. Juz tez kilka innych osob rzucilo mi tym linkiem na innych portalach Aukcje widzialem wczesniej od podpowiedzi bo tego typu rzeczy sledze na biezaco Konkretnie te felgi, sa troche mniej wklesle i moze byc z nimi jeszcze inny problem. Ja mam obmyslany plan na rotor ident. jak z tylu. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Pospiechu z tym nie mam
Dzieki Gacek904 Fajnie, ze sie podoba. Z wnetrza jestem poki co bardziej zadowolony niz czesci zewnetrznej, nad ktora jeszcze trzeba troche popracowac. Kiedys mysle, ze bedzie mozna byc zadowolonym w 99% z calosci
Dzieki Gacek904 Fajnie, ze sie podoba. Z wnetrza jestem poki co bardziej zadowolony niz czesci zewnetrznej, nad ktora jeszcze trzeba troche popracowac. Kiedys mysle, ze bedzie mozna byc zadowolonym w 99% z calosci
sagano88, kiedy ustawimy się na przymiarkę do mojej lochy?
Uspokajam, nie nie mam na oku takiego koła, ale chciałbym wiedzieć jakie et i szerokość potrzebuję
Uspokajam, nie nie mam na oku takiego koła, ale chciałbym wiedzieć jakie et i szerokość potrzebuję
truckman, jakby twoje posty z tego tematu usunąć to do tych 100 stron sporo by brakowało
OEM+ USA 25th Anniversary ==> viewtopic.php?f=89&t=395742
Czytałem że będziesz w Kielcach w lipcu na DUB IT,cholera moje strony a chciałbym autko obejrzeć ale bedę w Pl dopiero 23 Lipca może innym razem,VW świetnie się prezentuje a na żywo pewnie jeszcze lepiej...
Powodzenia i tak trzymać a jak sprawa z wlewem paliwa jakiś projekt jest??
Powodzenia i tak trzymać a jak sprawa z wlewem paliwa jakiś projekt jest??
Byłe mk4 i BMW- viewtopic.php?f=89&t=382399" onclick="window.open(this.href);return false;
Mk5 - viewtopic.php?f=90&t=551962&p=6560642#p6560642" onclick="window.open(this.href);return false;
Mk5 - viewtopic.php?f=90&t=551962&p=6560642#p6560642" onclick="window.open(this.href);return false;
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
truckman, ten caly tydzien jeszcze urlopuje, takze w Pozaniu zawitam od przyszlego tygodnia... I znow zaczna sie objazdy, browary, tortille i tuningi
A nie tylko spamujesz
Sandorr, co do Kielc, jeszcze nie wiem czy zawitam takze nic straconego. Wczesniej obralem sobie inne zloty tj. Cultstyle czy Paslek wiec, nie chce nadwyrezac budzetu
Z wlewem patent jest jeden. Najprosciej kupic kawalek blachy z TT-ki z miejscem wlewu. Potem tylko wycinanie, spawanie, szpachla, itd...
Poki co w lecie niczego nie ruszam i ciesze sie jazda. Wszystkie bojowe zadania odkladam na nudne, dlugie zimowe wieczory i na przyszly sezon moze cos z tego bedzie
A nie tylko spamujesz
Sandorr, co do Kielc, jeszcze nie wiem czy zawitam takze nic straconego. Wczesniej obralem sobie inne zloty tj. Cultstyle czy Paslek wiec, nie chce nadwyrezac budzetu
Z wlewem patent jest jeden. Najprosciej kupic kawalek blachy z TT-ki z miejscem wlewu. Potem tylko wycinanie, spawanie, szpachla, itd...
Poki co w lecie niczego nie ruszam i ciesze sie jazda. Wszystkie bojowe zadania odkladam na nudne, dlugie zimowe wieczory i na przyszly sezon moze cos z tego bedzie
jak się wezmę zaA nie tylko spamujesz
to wszystkie małolaty będą na audine leciały także naciesz się póki masz jedyne dobre auto na dzielnituningi
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
kozackie wnętrze
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Dzieki POOREK za super zdjecia! Ze srodka az sie prosi podlokiec do obszycia, ale jakos nie po drodze mi do tapicera
Pewnie wiekszoscia rzeczy, zajme sie przez zime kiedy auto bedzie stalo w garazu. Poki co auto dostalo zaproszenie na kolejne ciekawe zloty takie jak:
- VIP imprezę organizowaną przez VW Mania w FAKTORII w Pruszczu Gdańskim,
- "THE BEST Of - Mapet Tuning Show",
- Cultstyle Wilcze Laski.
Postaram sie pojawiac jak najczesciej
Tak przy okazji, jeszcze znalezione w sieci dwa zdjecia, ktore wpadly mi w oko z VAG Event 2012
Pewnie wiekszoscia rzeczy, zajme sie przez zime kiedy auto bedzie stalo w garazu. Poki co auto dostalo zaproszenie na kolejne ciekawe zloty takie jak:
- VIP imprezę organizowaną przez VW Mania w FAKTORII w Pruszczu Gdańskim,
- "THE BEST Of - Mapet Tuning Show",
- Cultstyle Wilcze Laski.
Postaram sie pojawiac jak najczesciej
Tak przy okazji, jeszcze znalezione w sieci dwa zdjecia, ktore wpadly mi w oko z VAG Event 2012