MK4 Variant 1,9 TDI by OEMTUNING.PL | Auto na sprzedaż!
Moderator: G0 Karcio
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
MK4 Variant 1,9 TDI by OEMTUNING.PL | BIAŁA metamorfoza
Psikniecie felg to juz wieksze koszta. Az tak sie nie gryza z caloscia bo czernia pasuja do dachu i innych ciemnych seryjnych pierdulek w samochodzie. Kalkomania w kolorze lusterek to nie takie drogie rozwiazanie i mozna zrobic cos ciekawego na probe
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Adrian dobrze gada
Co do felg to moze i sprobujemy bo jak nie wyjdzie to sie zerwie dziada i znow beda czarne tylko nie chce za bardzo sie upodabniac do Leona z TK bo sie Kacper poobraża a jak zrobie felgi i naklejki progowe pod kolor lusterek to bedzie brat blizniak Leona tylko ze nie bialo-niebieski a bialo-czerwony
Wczoraj mylem Karcherem i sie trzyma. Co jeszcze zauwazylem, to owady sie mniej lepią do tego i latwiej zmywają
Co do felg to moze i sprobujemy bo jak nie wyjdzie to sie zerwie dziada i znow beda czarne tylko nie chce za bardzo sie upodabniac do Leona z TK bo sie Kacper poobraża a jak zrobie felgi i naklejki progowe pod kolor lusterek to bedzie brat blizniak Leona tylko ze nie bialo-niebieski a bialo-czerwony
Wczoraj mylem Karcherem i sie trzyma. Co jeszcze zauwazylem, to owady sie mniej lepią do tego i latwiej zmywają
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
- Paviarotti
- Lord GTI
A są w ogóle jakieś woski na takie powłoki matowe? bo na zwykły lakier matowy można znaleźć coś takiego.
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Wczoraj poleciałem Quik Waxem z ciekawości i bez problemu
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
Re: MK4 Variant 1,9 TDI by OEMTUNING.PL | BIAŁA metamorfoza
Zdecydowanie za dużo o tych woskach myśliszPaviarotti pisze:A są w ogóle jakieś woski na takie powłoki matowe? bo na zwykły lakier matowy można znaleźć coś takiego.
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
2010 - 2014 Golf .:R20
Paviarotti, w sklepie w stanach masz do tego specjalne środki i w ogóle mnóstwo rodzajów tych plasti dip
sagano88, czy aż takie koszta, litr farby nie całe 150zł a na felgi to mniej potrzeba
Ogólnie zrobiłeś coś świeżego panie show i pokazałeś super alternatywę dla foli, bo to jest dużo tańsze
sagano88, czy aż takie koszta, litr farby nie całe 150zł a na felgi to mniej potrzeba
Ogólnie zrobiłeś coś świeżego panie show i pokazałeś super alternatywę dla foli, bo to jest dużo tańsze
- Paviarotti
- Lord GTI
Re: MK4 Variant 1,9 TDI by OEMTUNING.PL | BIAŁA metamorfoza
Hehe racja. Tak mnie to zaciekawiło, bo jakoś o tę powłokę musi dbać, myślę, że zaraz jej nie zerwie (szkoda byłoby kasy)MatthewG pisze:Zdecydowanie za dużo o tych woskach myślisz
Właśnie - na felgi litr chyba by wystarczył? tylko ciekawe jak by się spisało to na felgach, gdzie jest dużo syfu z klocków i temperatura wyższa.
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Dziekuje ja bym jeszcze dodal najwazniejsza rzecz - prostsze w zrobieniu niz folia. Tam jednak potrzeba miec ogromne umiejetnosci paluszków-grzebluszkówtruckman pisze:Ogólnie zrobiłeś coś świeżego panie show i pokazałeś super alternatywę dla foli, bo to jest dużo tańsze
Polecam Youtube!Paviarotti pisze:tylko ciekawe jak by się spisało to na felgach, gdzie jest dużo syfu z klocków i temperatura wyższa
[youtube][/youtube]
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
sagano88, nie mówię,że na czarnym kole wygląda źle,bo jest bardzo fajnie,fajnie pasi teraz do tej białej budy,ale właśnie można by spróbowac jakby im było w takim kolorze jak lustra. I tak jak napisaliście - jak wyjdzie nie za ciekawie to się zerwie i po wszystkiemu.
showtime,
Rób rób w taki kolor i się zobaczy,a nie patrz,że Leon jest niby podobny. Po pierwsze auto to golf,po drugie kombi,a po trzecie nie byłby biało niebieski tylko biało...ceglany.
Dołączam się do tego.truckman pisze:ogólnie wyczuwam hit przyszłego sezonu
showtime,
Rób rób w taki kolor i się zobaczy,a nie patrz,że Leon jest niby podobny. Po pierwsze auto to golf,po drugie kombi,a po trzecie nie byłby biało niebieski tylko biało...ceglany.
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Biało-ceglany podoba mi sie to okreslenie, bo to faktycznie nie jest to czysta czerwien wyszla brudna czerwien, prawie bordo i to mi sie podoba a bylo to niezamierzone, bo celowalem w czerwien meksykańską ale w trakcie mieszania zmienilem zdanie
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
showtime, i reszta, gdyby kogoś interesowały piosenki użyte w klipie to ta gdy auto jest "malowane":
Giselle- Silk (Ianborg Remix). Gdyby kogoś interesowała pierwsza piosenka z rozbiórki to mogę znaleźć.
Wracając do tematu; showtime,
czy PlastDip można dowolnie ze sobą mieszać tworząc inne nowe odcienie?
Ile tego trzeba do pomalowania 4 felg takich jak moje?
Czy kupując specyfik w puszce z ciśnieniem da się uzyskać taki sam efekt jak przy użyciu pistoletu natryskowego takiego jaki został użyty podczas "powlekania" Twojego auta?
Giselle- Silk (Ianborg Remix). Gdyby kogoś interesowała pierwsza piosenka z rozbiórki to mogę znaleźć.
Wracając do tematu; showtime,
czy PlastDip można dowolnie ze sobą mieszać tworząc inne nowe odcienie?
Ile tego trzeba do pomalowania 4 felg takich jak moje?
Czy kupując specyfik w puszce z ciśnieniem da się uzyskać taki sam efekt jak przy użyciu pistoletu natryskowego takiego jaki został użyty podczas "powlekania" Twojego auta?
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Poszło PW zeby nie robic sobie reklamy w temacieJacekB pisze:czy PlastDip można dowolnie ze sobą mieszać tworząc inne nowe odcienie?
3 spraye i zostanie Ci troszke na znaczek na przykladJacekB pisze:Ile tego trzeba do pomalowania 4 felg takich jak moje?
Powstanie taka sama struktura - niezaleznie czy sprayem czy pistoletem malujeszJacekB pisze:Czy kupując specyfik w puszce z ciśnieniem da się uzyskać taki sam efekt jak przy użyciu pistoletu natryskowego takiego jaki został użyty podczas "powlekania" Twojego auta?
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
hmmm super sprawa może w końcu spełnię swoje marzenie o kolorze auta...
showtime, PW poszło
showtime, PW poszło
Mój MKIV viewtopic.php?f=89&t=227169