???logo1024 pisze:Z czego masz progi...?
MK4 Variant 1,9 TDI by OEMTUNING.PL | Auto na sprzedaż!
Moderator: G0 Karcio
Re: MK4 Variant 1,9 TDI by OEMTUNING.PL | BIAŁA metamorfoza
OEM+ USA 25th Anniversary ==> viewtopic.php?f=89&t=395742
Ze Zbylitowskiej Góry.logo1024 pisze:???logo1024 pisze:Z czego masz progi...?
Lepią tam takie rzeczy z ABS-u.
• t h e r e ' s •• m o r e •• t o •• l i f e •• t h a n •• c a r s •• a n d •• g i r l s •• b u t •• n o t •• m u c h •
SPRZEDAM RESZTKI GRATÓW PO GOLFIE --> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=293690" onclick="window.open(this.href);return false;
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Hhmm... nie za bardzo wiem jak odpowiedziec na Twoje pytanie Gdybyś zapytał skąd, odpowiedziałbym: z Allegro.logo1024 pisze:Z czego masz progi...?
Pytasz z czego wiec odpowiadam: z ABS-u
brz,
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
- kris-krzysztof
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Malowanie wyszło ok.Może dodaj jeszcze akcent czerwony np GTI czy coś innego do tych lusterek bo są "osamotnione" he Bo nie mogę się przekonać do tego.
MK4 Variant 1,9 TDI by OEMTUNING.PL | BIAŁA metamorfoza
A mi się podoba z tymi lusterkami całkiem mu do twarzy. Tak jak kolega wyżej mówi pomyśl nad czerwonym znaczkiem GTI
Moja strzała http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=476631" onclick="window.open(this.href);return false;
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie
Gdzie nie gdzie były niedociągnięciakris-krzysztof pisze:Malowanie wyszło ok
OEM+ USA 25th Anniversary ==> viewtopic.php?f=89&t=395742
Dzięki, numer też dostanę?Paviarotti pisze:MatthewG, coś dla Ciebie w takim razie
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
2010 - 2014 Golf .:R20
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
logo1024, byly. Przyznaje sie pierwsze auto, pierwsze malowanie.
Teraz juz wiemy co i jak i tak wyszlo dobrze
Teraz juz wiemy co i jak i tak wyszlo dobrze
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
- kris-krzysztof
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Też widziałem.Ale całokształt nie był zły. Koło uszczelek najgorzej.logo1024 pisze:Gdzie nie gdzie były niedociągnięciakris-krzysztof pisze:Malowanie wyszło ok
Po obejrzeniu na ŻYWO stwierdzam, że jest bardzo dobrze. Kolor fajny (wiadomo, że to nie połysk) ale całościowo Golf wygląda super.
..po 3 dniach patrzenia nawet te lusterka przełknąłem - ogólnie ciekawa alternatywa dla folii - i dużo tańsza
Zrób jeszcze co najmniej połowę koni więcej i będzie świetny Golfik.
..po 3 dniach patrzenia nawet te lusterka przełknąłem - ogólnie ciekawa alternatywa dla folii - i dużo tańsza
Zrób jeszcze co najmniej połowę koni więcej i będzie świetny Golfik.
www.PETROV.pl - NOWE CZĘŚCI SAMOCHODOWE !!
karoseria, oświetlenie, mechanika, termika, tuning
www.DYWANIKIdlaAUTA.pl - najlepsza oferta dywaników !!
welurowe, gumowe, korytkowe, wkłady bagażnika
2012: VAG Nysa | VAG Inwazja | DynóVWka | DUB IT | Tuning Zraz | The Best Of | V TZT
2013: IRS | Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja | VI TZT
2014: Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja
karoseria, oświetlenie, mechanika, termika, tuning
www.DYWANIKIdlaAUTA.pl - najlepsza oferta dywaników !!
welurowe, gumowe, korytkowe, wkłady bagażnika
2012: VAG Nysa | VAG Inwazja | DynóVWka | DUB IT | Tuning Zraz | The Best Of | V TZT
2013: IRS | Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja | VI TZT
2014: Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja
Autko pięknie się prezentuje, jednak mam kilka zastrzeżeń - zrób coś z trójkącikami koło tylnych szyb, bo ruda wychodzi i widać kilka niedoróbek w malowaniu, ale zainteresował mnie plastip.
Na PW Ci podeślę to o czym rozmawialiśmy z moim sponsorem .
Na PW Ci podeślę to o czym rozmawialiśmy z moim sponsorem .
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Slovak, trójkąciki już są kupione ale nie ma czasu na rozbiórkę. Sam widziales co sie dzialo na stoisku a w biurze jest prawie to samo, wiec jak wychodze z pracy to mi sie zwyczajnie nie chce juz bawic w rozbieranie polowy auta, bo dostac sie do trójkątów to nie takie proste...
Co do niedoróbek - są tak jak mowilem, gdyz to pierwsze nasze autko w PlastiDipie. Niemniej jednak i tak bylismy zadowoleni z efektu, ktory udalo sie osiagnac. Problem pojawil sie przy uszczelkach, gdyz za szybko odcielismy tasme
Co do niedoróbek - są tak jak mowilem, gdyz to pierwsze nasze autko w PlastiDipie. Niemniej jednak i tak bylismy zadowoleni z efektu, ktory udalo sie osiagnac. Problem pojawil sie przy uszczelkach, gdyz za szybko odcielismy tasme
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
showtime, pierwsze auto to mogę wam drugie podesłać w ramach reklamy, mogę mieć naklejki reklamowe na szybach
Chyba żartujesz sobie kolego, zerknij w mój podpis to wymienisz te trójkąty max w 20 minut ( 2 strony). Sam wymieniałem i zrobiłem foto-poradę, jest to na prawdę 15-20 minut roboty.showtime pisze:Slovak, trójkąciki już są kupione ale nie ma czasu na rozbiórkę. Sam widziales co sie dzialo na stoisku a w biurze jest prawie to samo, wiec jak wychodze z pracy to mi sie zwyczajnie nie chce juz bawic w rozbieranie polowy auta, bo dostac sie do trójkątów to nie takie proste...