xander_88 nic się nie stresuj w razie ciekawego rozwinięcia tematu zawsze mogę zmienić jego tytuł,xander_88 pisze:Detektor, nie chce sie rozpisywac (robic Ci tu smietnika )
w końcu po to jest to forum żebyśmy mogli wymieniać się doświadczeniami i informacjami
oczywiście że będzie jeżdziło, BLT + osprzęt z AJM = twój nowy odmłodzony AJMxander_88 pisze: .. wiec w inna strone , slupek BLT i caly osprzet z AJM (turbo,pompki) będzie to jeździło jakos:/ ?
dopuki nie będziesz kombinował z nową suszarką (sensu większe turbo) i nowe większe końcówki pompek lub ich zmiana
na lepsze to nie musisz myśleć o korekcie.
sam swap obciąży bardzo twoją kieszeń, dlatego jeżeli planujesz pełną modyfikacje twojego motoru to dobrym pomysłemxander_88 pisze:chodzi o to, ze nie chce oszczdzac na programie, tylko jak auto bedzie zaraz po swapie, chce nim jeździć ( nie wiem czy zrobie na raz IC,turbo, sprzeglo itp),
jest przeprowadzenie jej etapami, najpierw swap na BLT + osprzęt AJM a póżniej jak dozbierasz kase to zrobisz reszte.
U mnie początkowo z mechanikiem zakładaliśmy koszt swapu na około 4tyś.zł a pózniej się okazało między czasie, że mam pęknięte obydwie konsole (trzeba było kupić nowe), pęknięty podgrzewacz płynu chłodzącego (kupiłem nowy bo stary trzymał się tylko z jednej strony), przy takich pracach teoretycznie zawsze okazuje się po drodze że coś tam jeszcze trzeba wymienić a Ty patrzysz w szoku jak koszty rosną z dnia na dzień, mój swap zakończył się na kwocie 4950zł dlatego zaplanowanego u siebie wirusa odkładam o kilka miesięcy bo najpierw muszę odkuć się finansowo a przed wirusem zamierzam jeszcze zrobić sprzęgło u Radzikowskiego, być może będzie jeszcze FMIC jeżeli uda mi się go zamontować bez przesuwania przedniej belki lub montażu zderzaka od R-ki.