masz błędne info bo do 2008 roku CR w A3 nie występowałduszek000 pisze:znalazłem info że w audi od 2003 robią cr
***Kupujemy używany samochód - informacje pytania, porady***
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
Re: ***Kupujemy samochód - informacje, pytania, porady***
***Kupujemy samochód - informacje, pytania, porady***
Bo mk5 załapał się praktycznie tylko kombi z 2008 roku.duszek000 pisze:golfie 5 nic nie znalazłem że sa na cr, a wydaje mi się że jest to lepsze niż pompowtryski.
Czy CR jest lepszy czy gorszy to się przekonamy z czasem. Na pewno silniki PD z EURO4 były trwałymi konstrukcjami.
- Maryn_08
- Ma gadane
- Kontakt:
Witam prosił bym was o poradę a więc mam okazje przesiąść się do passata b5 115km przebieg auta to 255tyś przebieg jest autentyczny ponieważ to auto z rodziny. A odnośnie pytania to może ktoś miał taki silnik i wie jak się sprawuje chodzi o awaryjność itp.
jesli byl dbany to pojezdzi. Pierwsze PDki mialy czasem problem z uszczelka pod glowica, ale ogolnie to trwala jednostka. Wszystko pozostaje wiec kwestia danego egzemplarza.Maryn_08 pisze:A odnośnie pytania to może ktoś miał taki silnik i wie jak się sprawuje chodzi o awaryjność itp.
- Maryn_08
- Ma gadane
- Kontakt:
aha dobra dzięki Woski niedługo będzie na allegro to dam linka. I teraz sam nie wiem czy się w niego pakować czy zostać przy swoim, gdyby nie ta słaba blacharka to bym nie miał wątpliwości a z resztą miałeś mk3 to wiesz o co chodzi
Zdiagnozowac go pod vagiem, i jesli wszystko gra to zamieniaj.. Mk3 to dobre auto, ale czuc w nim odrobione zeszla epokeMaryn_08 pisze: I teraz sam nie wiem czy się w niego pakować czy zostać przy swoim, gdyby nie ta słaba blacharka to bym nie miał wątpliwości a z resztą miałeś mk3 to wiesz o co chodzi
-
- Gadatliwa bestia
Znam egzemplarz z modelowego roku 2000, po zakupie była do wymiany uszczelka pod głowicą, przy okazji popatrzyliśmy na gniazda pompek - były OK. Poza tym BIPy też w porządku. Aha, przebieg bliżej nieokreślonyMaryn_08 pisze:A odnośnie pytania to może ktoś miał taki silnik i wie jak się sprawuje chodzi o awaryjność itp.
-
- Nowicjusz
Re: ***Kupujemy samochód - informacje, pytania, porady***
Proszę o poradę na temat http://otomoto.pl/renault-megane-C24243055.html" onclick="window.open(this.href);return false; auto z moich okolic
Można gdzieś sprawdzić auto? gdzieś na stronie www?
Można gdzieś sprawdzić auto? gdzieś na stronie www?
-
- Gadatliwa bestia
krystianh2o, w tym temacie nie pytamy o konkretny egzemplarz.
Niekrystianh2o pisze:Można gdzieś sprawdzić auto? gdzieś na stronie www?
- Grzechu_1990
- Użytkownik
- Kontakt:
Przepraszam za głupie pytanie - gdzie jest wątek o autach niepolecanych? Był kiedyś przylepiony a teraz nie widzę go.
Było: Opel Astra II 1.6 16V 101KM X16XEL, Skoda Octavia I 1.9TDI 110KM ASV.
Jest: Opel Rekord z 1982r 2.3D 65KM i 2.0N/S (90/100KM) z 1980r Passat B5FL 1.8T 150KM AWT.
Jest: Opel Rekord z 1982r 2.3D 65KM i 2.0N/S (90/100KM) z 1980r Passat B5FL 1.8T 150KM AWT.
No właśnie, też nie widzę tematu "Auta, których nie warto oglądać"... Co jest grane?
MK3 GT TDI >>> A2 1.4 16V >>> A3 8L S-Line TDI
-
- Nowicjusz
Nie wiem, gdzie tu jest jakiś offtop dot. samochodów znalezionych na aukcjach, ale zaryzykuje tutaj. Spójrzcie: http://allegro.pl/vw-golf-iv-1-9-tdi-ko ... 42863.html" onclick="window.open(this.href);return false;
To mnie się coś wydaje, czy to coś ma przód Bory, a tył Golfa?
To mnie się coś wydaje, czy to coś ma przód Bory, a tył Golfa?
Pewnie był bity mocniej lub lżej i ktoś sobie taki tuning zrobił...
MK3 GT TDI >>> A2 1.4 16V >>> A3 8L S-Line TDI
-
- Nowicjusz
Niekoniecznie , ja widziałem takiego Golfa/Borę kombi , nawet taka stoi na osiedlu niedaleko mnie, ma normalnie na klapie Bora, w papierach też tak figuruje , lub też jest to tuning