eRki na youtube - nasze i nie tylko video
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Re: eRki na youtube - nasze i nie tylko video
Nie jestem materialistą, ale skonfigurowałem rs3 na otomoto i wyszło 280 tys. bez skóry na siedzeniach, nie mówiąc o obszyciu skórą kierownicy i gałki za 5000 zł Jak wielkim fanem A3 trzeba być, żeby kupić sobie takie nowe cacko... Za to masz eRkę i możesz kupić drugą eRkę kolegom...
Kiedy znajdziemy się na ''zakręcie'',
Redukcja, but i odcięcie!
Śliski temat, ka$a.Pietiapk1 pisze:Za to masz eRkę i możesz kupić drugą eRkę kolegom...
Rzecz w tym, że dla wielu liczy się to, że Ty jedziesz autem za 140 tysia, a oni za 300 tysiaczków. Podejrzewam, że podzielamy nasze podejście do tematu, bo mnie niesamowicie bawi cięcie spod świateł panów w autach za bańkę. Jak w reklamie Mastercard - Auto, 500 tysia, dodatki, 200 tysia. Objechany przez Golfa. Mina bezcenna
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
Dlatego zazdroszczę Ci Tomku, że mieszkasz w stolicy i masz wiele okazji do cięć spod świateł z Panami w furach za bańkę i Panią z boku za 5000 za noc.
Przypomina mi się kill z Mercedesem CL500, kto czytał ten wie...
Furę za przysłowiową bańkę objechałem tak z kretesem tylko raz, chociaż nie wiem czy teoretycznie to możliwe (można mnie w razie co sponiewierać, że kłamię) i był to LEXUS LS600h miejscowego milionera... No rzeczywiście micha się cieszy jak wiesz, że dawał maxa...
Przypomina mi się kill z Mercedesem CL500, kto czytał ten wie...
Furę za przysłowiową bańkę objechałem tak z kretesem tylko raz, chociaż nie wiem czy teoretycznie to możliwe (można mnie w razie co sponiewierać, że kłamię) i był to LEXUS LS600h miejscowego milionera... No rzeczywiście micha się cieszy jak wiesz, że dawał maxa...
Ja jak się kiedyś ścigałem z Ferrari maranello, to zanim dojechałem w umówione miejsce to właściciel zdzwonił z 20 swoich znajomych i wszyscy tam czekali no ale niestety nie poszło po jego myśli " onclick="window.open(this.href);return false; na filmiku mało widać ale słychać komentarze jego kolegów Golf miał ponad 400km a ferrari chyba z 550.
www.proturbo.com.pl
Kto mnie umówi?Pietiapk1 pisze:Panią z boku za 5000 za noc
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
2010 - 2014 Golf .:R20
Alfonsa szukasz?MatthewG pisze:Kto mnie umówi?
- Rapix
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
A ja myślę że każdy jeździ tym co chce i na co go stać i jeden woli kupić 2 golfy drugi 1 audi... i tak samo można powiedzieć że zamiast golf 6 można było kupić Mk2 włożyć VR6 uturbić i też byś kroił wszystkie te auta... a pieniędzy by jeszcze zostało
Nie powiem, że się nie zgadzam, ale Twoje porównanie golfa 6 do 2 jest trochę przesadzone. Ja podszedłem do tego tylko zdrowo rozsądkowo, po prostu zszokowałem się ceną i tyle A jednak bliżej golfowi 6 R do RS3, niż mk2 do 6. Zresztą reasumując cena RS3 jest zawyżona w sporej części przez cło nie przez Audi...Zresztą zapytaj się na tym podforum czemu wybraliśmy wszyscy eRki a nie Audi S3? Można dołożyć 40-50 tys. tylko po co?
A co do RS3 zajebiście mi się podoba... czekam na filmik
A co do RS3 zajebiście mi się podoba... czekam na filmik
Dyskusja o wyższości świąt Bożego Narodzenia nad Wielkanocnymi.
Audi S3, RS3, mk2, mk6... każde z tych aut ma swoich amatorów. Dobrze, że są my, wy i oni, bo inaczej życie byłoby szare i nijakie.
A teraz +30 st. C w cieniu, mój browar się już schłodził, więc... psssssyk
Audi S3, RS3, mk2, mk6... każde z tych aut ma swoich amatorów. Dobrze, że są my, wy i oni, bo inaczej życie byłoby szare i nijakie.
A teraz +30 st. C w cieniu, mój browar się już schłodził, więc... psssssyk
Z jednej strony tak, z drugiej masz auto za 230 tys. (cena podstawowa) o osiągach porsche 911 cena podstawowa 400tys zł i niektórym to pasuje bo nie rzuca się tak w oczy jak 911.Pietiapk1 pisze:Nie jestem materialistą, ale skonfigurowałem rs3 na otomoto i wyszło 280 tys. bez skóry na siedzeniach, nie mówiąc o obszyciu skórą kierownicy i gałki za 5000 zł Jak wielkim fanem A3 trzeba być, żeby kupić sobie takie nowe cacko... Za to masz eRkę i możesz kupić drugą eRkę kolegom...
No i zgadzam się ze zlosiem że niektórzy lubują się w czarnych, niektórzy w rudych, niektórzy wolą blondynki a niektórzy
i idę po piwo...
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
Ostatnie jazdy mojej przed lakiernikiem:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
A haldex gdzie maszPassat944 pisze:Ostatnie jazdy mojej przed lakiernikiem:
www.proturbo.com.pl
Passat944, pięknie drze japę
W drugim starcie mocno buksowałeś przednimi kołami - często tak masz, czy po prostu odpiąłeś haldexa? W mojej erce zdarzało się tak dość często, po czym okazało się, że zawór w haldexie powiedział papa...
W drugim starcie mocno buksowałeś przednimi kołami - często tak masz, czy po prostu odpiąłeś haldexa? W mojej erce zdarzało się tak dość często, po czym okazało się, że zawór w haldexie powiedział papa...
odpięta wtyczka haldexa
dobrze się drze
maluj maluj bo we wrześniu widzimy Cię w EBE
Hm, zapierd... trochę
" onclick="window.open(this.href);return false;
dobrze się drze
maluj maluj bo we wrześniu widzimy Cię w EBE