VW Up! Highline
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
VW Up! Highline
overrange, auto zostaje puki co choć moje Słoneczko ostatnio rzuciło temat, że jak pojawi się TSI w Upie to przemyśli zmianę auta
Auto jako miejskie toczydełko jest genialne. Całkiem wygodne. Niedosyt mocy można mieć. VW się na prawdę postarał przy tym projekcie, wizualnie i technicznie. Zwłaszcza, że wersję z klimą i elektryką można mieć za jakieś 33-34 tysiace.
Auto jako miejskie toczydełko jest genialne. Całkiem wygodne. Niedosyt mocy można mieć. VW się na prawdę postarał przy tym projekcie, wizualnie i technicznie. Zwłaszcza, że wersję z klimą i elektryką można mieć za jakieś 33-34 tysiace.
VW Up! Highline
Samochód ogólnie spoko, ale silnik to jakaś masakra, 3 cylindry dzwonią aż miło.. Oprócz tego przełącznik od szyb mnie strasznie denerwował bo pochylanie się nad fotelem było dosyć uciążliwe
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
2010 - 2014 Golf .:R20
- przemek_zbr
- Mały gagatek
VW Up! Highline
Gratuluję maleństwa, będę obserwował poczynania w ewentualnych modach
był passat B5 1.8T, audi 80 2.0 ABT
jest golf IV 1.9TDI ALH
jest golf IV 1.9TDI ALH
VW Up! Highline
jak na tak zawrotna moc 75km, fajnie się zbierają te Up-y
one style, german style!!
mój Dziad viewtopic.php?f=87&t=473113
Nasza grupa facebook.com/vwaddictbk?ref=hl zapraszam do oglądania i lajkowania!!
mój Dziad viewtopic.php?f=87&t=473113
Nasza grupa facebook.com/vwaddictbk?ref=hl zapraszam do oglądania i lajkowania!!
VW Up! Highline
Widziałem UP'a na filmiku z Pasłęka, akurat nie mogłem być, a szkoda bo strasznie przypadło mi te cacko do gustu i z chęcią zamieniłbym słówko Coś czuje, że będzie to kiedyś kult
VW Up! Highline
Podrzuć link bo nie widziałemoverrange pisze:Widziałem UP'a na filmiku z Pasłęka, akurat nie mogłem być, a szkoda bo strasznie przypadło mi te cacko do gustu i z chęcią zamieniłbym słówko Coś czuje, że będzie to kiedyś kult
Kilka zdjęć z Pikniku w Pasłęku:
Niby takie małe a jednak nie do końca.
VW Up! Highline
jhosef, " onclick="window.open(this.href);return false; gdzieś tu się załapał.
Powiem tak maleństwo jest ale jednak kabina kierowcy i pasażera wydaje się być pełnowymiarowa. Następnym razem będąc w VW skorzystam z jazdy próbnej
Powiem tak maleństwo jest ale jednak kabina kierowcy i pasażera wydaje się być pełnowymiarowa. Następnym razem będąc w VW skorzystam z jazdy próbnej
VW Up! Highline
To nie nasz. Masz grzecznie czekał w garażu na nasz powrót z południa Polski.overrange pisze:jhosef, miałem wrażenie, że mijaliśmy się wczoraj w gdańsku
VW Up! Highline
Za niedługo na auto trafi pewnie kwarc.
Poza tym pierwsze szkody na aucie w postaci straconego plastiku podwozia na krawężniku
Nowy już założony przez ASO. W weekend może się zmuszę i założę zakupione chlapacze. W ten jakoś natchnienia nie miałem
Kupione alu na zimę. Ze stalą był problem. Felgi z VW 14 cali były bardzo blisko docisku (kilka modeli i ET). Praktycznie na styk z rotorem. Tam jest jakiś nowy zacisk i hamulce 262 mm, wentylowane. Zakupione borbety.
14 ze względu na posiadanie opon zimowych. Opony niewiele się najeździły a zostały po poprzednim aucie.
Poza tym pierwsze szkody na aucie w postaci straconego plastiku podwozia na krawężniku
Nowy już założony przez ASO. W weekend może się zmuszę i założę zakupione chlapacze. W ten jakoś natchnienia nie miałem
Kupione alu na zimę. Ze stalą był problem. Felgi z VW 14 cali były bardzo blisko docisku (kilka modeli i ET). Praktycznie na styk z rotorem. Tam jest jakiś nowy zacisk i hamulce 262 mm, wentylowane. Zakupione borbety.
14 ze względu na posiadanie opon zimowych. Opony niewiele się najeździły a zostały po poprzednim aucie.
VW Up! Highline
Na razie zostają tak jak są.
Był pomysł na zakup felg Classic:
http://allegro.pl/felg-vw-up-1s0-16-ory ... 68261.html" onclick="window.open(this.href);return false;
a tych na zimę. Ale po podliczeniu kosztów okazało się za droga zabawą. Felgi 1600, opony do nich letnie 1500 (16 cali), opony zimowe 15 1300.
Felgi Classic:
Był pomysł na zakup felg Classic:
http://allegro.pl/felg-vw-up-1s0-16-ory ... 68261.html" onclick="window.open(this.href);return false;
a tych na zimę. Ale po podliczeniu kosztów okazało się za droga zabawą. Felgi 1600, opony do nich letnie 1500 (16 cali), opony zimowe 15 1300.
Felgi Classic:
VW Up! Highline
Wiem, kierowniczka też wie.
Ale nie jest tak przekręcona jak ja a to ona decyduje i płaci
Ale nie jest tak przekręcona jak ja a to ona decyduje i płaci