evolution pisze:jesli chcesz moge pojsc ci na reke i ulatwic wiare, przyjezdzasz o czasie, montuje moj wydech stroje Rob kontroluje parametry i po przekroczeniu 350 niuta na 2krpm przelewasz kase na konto- pasuje uklad??
brzmi bardzo przekonująco
, tylko ze odnosze teraz wrażenie, że mogłeś zrobić lepszy dół już na serii wydechu, lecz z jakiś powodów nie chciałeś ...obawa, ze ktoś zeedytuje twój soft, albo, ze po zrobieniu wydechu KLIENT będzie miał za słabe odczucia co do kalkulacji koszt wydechu / efekt - NIE WIEM!! Poza tym nie wiem jak szybko może rosnać moment żeby nie upierniczyc za szybko sprzegła, w sumie 300nm przy 2000rpm na bank nie upierdzieli go, bo taki był predzej setup na ori ARL turbo i sprzęgło, no i nic złego sie nie działo
evolution pisze:co do korekty pomysl o wydechu- jak mi sie nie uda masz go free
Obawiam się, ze ta sprawa moze sie juz nigdy do końca nie wyjaśnić, bo po prostu nie chce więcej kapusty pchać w ośke!! Autem bardzo przyjemnie sie jeździ, z dołu też nie ma źle, dym jest zdjęty, góra poprawiona, wibracji / dyskomfortu jednomasa nie ma, wiec raczej jeszcze troche pojezdże i sprzedam, bo 4x4 to jest to
Co do sprzęgła, to dzięki za podpowiedz