Pasek B3 TeDi vs. Pasek B7 unknown
- souler
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Ruda Śląska, Wirek
Stoję sobie spokojnie na światłach na 1 maja poniżej BP, lewy pas. Obok podjeżdża B7 na zenonie. Coś czułem, że będzie próbował wbić się przede mnie z prawego pasa. Prawy pas skręca w prawo za ok. 400m, natomiast lewy prowadzi do ronda. Moje przewidzenia potwierdziły się po starcie...
1 bieg dynamicznie, zmiana na 2 i nosi mnie po drodze, 3 ogień. B7 pół maski przede mną, ale nie da rady wyprzedzić i wjeżdża na rondo za mną.
Z ronda wyjeżdżam na 2 spokojnie i czekam na ruch przeciwnika. Specjalnie jadę prawym, lewy zostawiam jemu. Powtórka z historii - 3 ogień, 4 ogień i jestem z przodu o pół maski. Przy tesco hamowanie i puszczam gościa obśmiewając się pod nosem. Dalej nie było sensu gonić, szkoda paliwa. Jeden z zepsutymi nerwami więcej na drodze.
Nie wiem jaka wersja silnikowa tego paska. U mnie stare aaz 75 koni
Stoję sobie spokojnie na światłach na 1 maja poniżej BP, lewy pas. Obok podjeżdża B7 na zenonie. Coś czułem, że będzie próbował wbić się przede mnie z prawego pasa. Prawy pas skręca w prawo za ok. 400m, natomiast lewy prowadzi do ronda. Moje przewidzenia potwierdziły się po starcie...
1 bieg dynamicznie, zmiana na 2 i nosi mnie po drodze, 3 ogień. B7 pół maski przede mną, ale nie da rady wyprzedzić i wjeżdża na rondo za mną.
Z ronda wyjeżdżam na 2 spokojnie i czekam na ruch przeciwnika. Specjalnie jadę prawym, lewy zostawiam jemu. Powtórka z historii - 3 ogień, 4 ogień i jestem z przodu o pół maski. Przy tesco hamowanie i puszczam gościa obśmiewając się pod nosem. Dalej nie było sensu gonić, szkoda paliwa. Jeden z zepsutymi nerwami więcej na drodze.
Nie wiem jaka wersja silnikowa tego paska. U mnie stare aaz 75 koni
Był Dzik Power Diesel, jest Astra Turbo
-
- Mały gagatek
- Paviarotti
- Lord GTI
Przecież w B7 najsłabszy silnik to 105KM (ropa) albo 122KM (benzyna). Może gość nie wiedział, że się ścigacie? :p
- souler
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Re: Pasek B3 TeDi vs. Pasek B7 unknown
oj tam oj tam. nie ma papieru z wykresem, to mogę podawać 75Shewa777 pisze:Ale kolega ma cos pogrzebane w tdeku
- souler
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
mogę tylko napisać, że nie mam 200 koni, ale nie mam też 100 2 bary, wtryski itp.
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
Sleepery daja najwieksza przyjemnosc z objezdzania nowych fur ja teraz zaluje ze sprzedalem moja OOOO 80
co to dla Ciebie za przyjemnosc opisywac killa skoro nikt z nas nie wie ile masz mocy w pasku? bo nie bardzo rozumiem, wypadaloby napisac na starcie jakie masz mody i jaka moc
- jarekkoval
- Forum Master
- Kontakt:
- souler
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
tak na spokojnie nagrałem, bez napinki, powrot z pracy
" onclick="window.open(this.href);return false;
pacos, za duzo rzeczy zeby opisywac, za malo mocy zeby sie chwalic...
" onclick="window.open(this.href);return false;
pacos, za duzo rzeczy zeby opisywac, za malo mocy zeby sie chwalic...
Taaa, na spokojnie, a temperatura już powyżej 90 i miga czerwona lampka Swoją drogą przydałby się obrotomierz do tego Dzika
MK3 GT TDI >>> A2 1.4 16V >>> A3 8L S-Line TDI