Czarna Passta B5FL by phanteon (gewinde, 18stki, obrysówki)
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
phanteon, trzeba opić farta, że tylko auto ucierpiało ...
phanteon, Najważniejsze że na tym tylko się skończyło i Kierownik nie ucierpiał!
Moja szara gadzina :D
viewtopic.php?f=88&t=358463 - SPRZEDANY :(
Nowy nabytek A6 C5 2.7 Bi_TURBO :)
viewtopic.php?f=91&t=557480
viewtopic.php?f=88&t=358463 - SPRZEDANY :(
Nowy nabytek A6 C5 2.7 Bi_TURBO :)
viewtopic.php?f=91&t=557480
japierd.... ale żarcik sobie zrobili
1995 mk3 cabrio - nowy projekt
1998 Ibiza 6k gt tdi afn na bonusie - for sale
2001 Forester sf ej20 -daily
1998 Ibiza 6k gt tdi afn na bonusie - for sale
2001 Forester sf ej20 -daily
Dawno nie zaglądałem na forum a tu takie wypasy się robią, czarna passata prezentuje o wiele lepszy poziom niż pamiętne A3.
Swoją drogą fajny hamerykański bajer z Czermna, fajnie pasuje do klimatu
P.S. #1
Dobrze że Ci się nic nie stało i auto za bardzo nie ucierpiało...
P.S. #2
Patrząc po zdjęciach nie masz pakietu skórzanego (chyba że nie dowidzę, ale ręczny nie wygląda na obszyty i gałka od zmiany też), jeśli auto z beneluxu to akurat nie powinno dziwić oni tam mają swoje jazdy...
Swoją drogą fajny hamerykański bajer z Czermna, fajnie pasuje do klimatu
P.S. #1
Dobrze że Ci się nic nie stało i auto za bardzo nie ucierpiało...
P.S. #2
Patrząc po zdjęciach nie masz pakietu skórzanego (chyba że nie dowidzę, ale ręczny nie wygląda na obszyty i gałka od zmiany też), jeśli auto z beneluxu to akurat nie powinno dziwić oni tam mają swoje jazdy...
Not 4 Movi'n Just 4 Crusi'n
o kurde ale miałeś szczęście w nieszczęściu! Jednak co gwint to gwint
A tam się czepiasz...kiera jest bez skóry, gałka też, ale ręczny jest w skórce.Kill3ill pisze:Patrząc po zdjęciach nie masz pakietu skórzanego (chyba że nie dowidzę, ale ręczny nie wygląda na obszyty i gałka od zmiany też), jeśli auto z beneluxu to akurat nie powinno dziwić oni tam mają swoje jazdy...
Cholera wie co to za ogóra ktoś zamówił - a może skóra dokładana przez kogoś w garażu?
Wg cennnika na Polskę z 2005 roku - moje auto kosztowało by w Pollandzie ok 135 tys...
Jak kupiony od turasa pod berlinem, to pewnie robiony był na Highline ale się pewnie czasowo nie wyrobili i poszedł jak stałphanteon pisze:Cholera wie co to za ogóra ktoś zamówił - a może skóra dokładana przez kogoś w garażu?
Swoją drogą jaką Ty masz wersję
Wypraszam sobie...A3 było z takiego klimatu. Ten jest od handlarzy z Brus - a tam podobno mają dobre auta..tylko taksówki lub angole..ew angielskie taksówki. A na poważnie auto nie było taksówką ani angolem - trzymajmy się wersji, że był w zajebistym stanie, nie bity a sprowadzający stwierdził, że kupi drogo, ale dobrze.Kill3ill pisze:Jak kupiony od turasa pod berlinem, to pewnie robiony był na Highline ale się pewnie czasowo nie wyrobili i poszedł jak stał
A wersja to Trendline.
Jeny a co to za problem skore wsadzic, mojmgolf tez mial suzo rzeczy dolozonych. To chyba plus
Żaden problem - chociaż wolałbym fotele z "chromolajna".
phanteon, ale kolega wyzej ma z tym problem, a chromlajn to co mial?
truckman pisze:phanteon, ale kolega wyzej ma z tym problem, a chromlajn to co mial?
Nie zauważyłem, żeby Piotrek miał jakieś problemy z tym, że mam niepełny pakiet skóry.
truckman, nie znasz mnie i mojej znajomości z Kubą, do tego chyba nie wiesz co to sarkazm (na który Kuba zresztą odpisał), wiec przestań się unosić że przypinam się do dokładanej skóry...
a to tak wolą przypomnienia jak by Ci zwoje w kopule zwarły...Kill3ill pisze:Dawno nie zaglądałem na forum a tu takie wypasy się robią
wiem co to sarkam a skąd miałem wiedziec ze sie znacie i to tylko żartytruckman, nie znasz mnie i mojej znajomości z Kubą, do tego chyba nie wiesz co to sarkazm (na który Kuba zresztą odpisał), wiec przestań się unosić że przypinam się do dokładanej skóry...