Interfejs diagnostyczny - jaki wybrać ?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
GreenTroll, a ile samochodów z CAN zrobiłeś tym niebieskim kablem?
- LoLs
- Forum Master
- Auto: bmw
- Kontakt:
ja w kwestii jakości i własnego doświadczenia odradzam ten niebieski złom a co do adaptacji to praktycznie każdy kabel je zrobi to już kwestia ze nie w każdym aucie i silniku robi się tak samo
[URL=https://meettomy.site]Sexy Womans in your town[/URL]
Witam, wiem że temat obszerny ale dla kogoś kto zna się na rzeczy to chwila by mi odpowiedzieć, a ja nie będę błądził i bił się z myślami czy jak to i to kupię to będzie dobrze
- model auta
Golf IV 1.9 TDI ASV
- rocznik
2000 modelowo 2001
czego oczekujemy od interfejsu, co chcemy nim robić,
wykonanie logów, sprawdzenie błędów i ewentualne ich kasowanie
kwotę jaką mniej więcej chcemy przeznaczyć na zakup interfejsu
możliwie najniższą, chciałbym aby nie był to jakiś chłam ale super pro sprzętu też nie ma sensu kupować. Chciałbym aby w zestawie było już wszystko, tak żebym po otrzymaniu paczki zainstalował oprogramowanie z płytki i mógł działać z autem. Żeby nie było konieczności dokupywania tego i owego.
Z góry dziękuję za wyrozumiałość i pomoc. Pozdrawiam
- model auta
Golf IV 1.9 TDI ASV
- rocznik
2000 modelowo 2001
czego oczekujemy od interfejsu, co chcemy nim robić,
wykonanie logów, sprawdzenie błędów i ewentualne ich kasowanie
kwotę jaką mniej więcej chcemy przeznaczyć na zakup interfejsu
możliwie najniższą, chciałbym aby nie był to jakiś chłam ale super pro sprzętu też nie ma sensu kupować. Chciałbym aby w zestawie było już wszystko, tak żebym po otrzymaniu paczki zainstalował oprogramowanie z płytki i mógł działać z autem. Żeby nie było konieczności dokupywania tego i owego.
Z góry dziękuję za wyrozumiałość i pomoc. Pozdrawiam
Wykładziny obiektowe i wycieraczki https://wykladziny-warszawa.pl/ zapraszam
Sphinksus, interfejs KKL na usb wystarczy w zupełności,viaken posiada to czego chcesz
http://viaken.pl/pl/diagnoza-vag/vag-us ... -obd2.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://viaken.pl/pl/diagnoza-vag/vag-us ... -obd2.html" onclick="window.open(this.href);return false;
jak robisz już coś złego,to rób to dobrze
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
norek111, super, dziękuję
Wykładziny obiektowe i wycieraczki https://wykladziny-warszawa.pl/ zapraszam
Chciałbym zakupić inerfejs diagnostyczny do:
VW Bora, 1.9 TDI, 2004 rok, 101 KM, silnik w wersji ATD, automat, 5-biegowy TIP-TRONIC
Logi, sprawdzanie błędów + kasowanie, ustawianie kąta wtrysku, ... - ogólnie rzecz ujmując o ile sie da pełna diagnostyka i im więcej funkcji tym lepiej,
Co Koledzy mogą mi polecić ? Nie chciałbym zakupić jakiejś padliny, ale tez znowu nie wydawać 5 k PLN na niepotrzebne fajerwerki
Czy w ogóle mógłby mi ktoś wskazać jaki posiadam dokładny typ interfejsu diagnostycznego w swoim aucie ?
VW Bora, 1.9 TDI, 2004 rok, 101 KM, silnik w wersji ATD, automat, 5-biegowy TIP-TRONIC
Logi, sprawdzanie błędów + kasowanie, ustawianie kąta wtrysku, ... - ogólnie rzecz ujmując o ile sie da pełna diagnostyka i im więcej funkcji tym lepiej,
Co Koledzy mogą mi polecić ? Nie chciałbym zakupić jakiejś padliny, ale tez znowu nie wydawać 5 k PLN na niepotrzebne fajerwerki
Czy w ogóle mógłby mi ktoś wskazać jaki posiadam dokładny typ interfejsu diagnostycznego w swoim aucie ?
Yamashka R6 :]
panowie po podłączeniu viag commandera i wybraniu k line nie mogę połączyć się z żadnym sterownikien wyskakuje service doesn't respond to wake up event . co należało by zrobić samochód to golf 4 1.6 akl
panowie po podłączeniu viag commandera i wybraniu k line nie mogę połączyć się z żadnym sterownikien wyskakuje service doesn't respond to wake up event . co należało by zrobić samochód to golf 4 1.6 akl
Gapa006, należało pytać przed kupnem, kupiłeś kabel programistyczny
tzn ? kabel dostałem razem z program vag commander . podpowie ktoś jak rozwiązać problem ?
Re: Interfejs diagnostyczny - jaki wybrać ?
Ponawiam pytaniemssg1 pisze:Chciałbym zakupić inerfejs diagnostyczny do:
-
- Forum Master
- Auto: Bora
- Silnik: ARL
Mylisz się na 32 bitowej Vag Com śmiga bez problemu.ForeCast pisze: Co do programu, na 7 - nie ma ich za dużo - VAG-COM nie działa na 7,
-
- Forum Master
Z tego co widzę,to na razie ty nie za bardzo ogarniasz temat i siejesz zamęt.ForeCast pisze: a w mk4 jeśli dasz kompa i licznik z CANem to tego też nie ogarnie.
-
- Forum Master
Re: Interfejs diagnostyczny - jaki wybrać ?
Do 2004 roku zrobi wszystkie VAG.btard pisze:GreenTroll, a ile samochodów z CAN zrobiłeś tym niebieskim kablem?