malowanie grillu
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
malowanie grillu
Witam dzisiaj chce kupic nowy grill bez znaczka, i mam pytanie w zwiazku z tym: ile kupic farby zeby wystarczylo? dac podklad pod farbe?
malowanie grillu
A jaki gril kupujesz ? Wszystko zależy na jaki kolor chcesz pomalować i czym. Niektóre struktury nie wymagają podkładu a np. lakiery wymagają.
malowanie grillu
Na plastiki pod lakier podkłady są wymagane. Inaczej lakier albo będzie się łuszczył, zważy się itd.
malowanie grillu
ogólnie każdy lakier w sprayu będzie badziewny, lepiej poszukaj po znajomych czy nie ogarnie ktoś ci tego za flaszkę, będziesz miał pomalowane pistoletem, dobrze dobranym lakierem
Re: malowanie grillu
Zrób to sam. Nie chodź po ludziach. Malowałem grill w LC3T sam sprejem i wyszło, po 2 latach nadal wygląda to bardzo dobrze. Idziesz do mieszalni dobierają Ci kolor pod auto, nabijają w puszkę, do tego kupjesz podkład w spreju do plastików i jedziesz.
malowanie grillu
Podczepie się
a co z malowaniem zeberek?? struktura w sprayu zdaje egzamin ??
a co z malowaniem zeberek?? struktura w sprayu zdaje egzamin ??
"Nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj, pal, ruszaj"
malowanie grillu
Żeberka najpierw podkładem do plastiku a później strukturą Bolla. A na lakier kolor oczywiście jeszcze bezbarwny. Żadnych odprysków po tym czasie mimo mycia myjką.
malowanie grillu
no własnie temu pytam bo jedni pisza ze ta strukturę bez podkładu a inni ze podkład dać, i zgłupiałem nawet lakiernik mówił ze zeberka tylko papierem 320 i bedzie oki
"Nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj, pal, ruszaj"