witam forumowiczów,
zastanawiam się się czy można przerobić fabryczny kluczyk z immo, i niefabryczny pilot od centralki na klucz typu scyzoryk ? Kluczyk wiem że da rade, po prostu grot dorobię taki sam i immo też nowe żeby stary kluczyk został na zapasowy,
ale zastanawiam się czy pilot zaprogramuje pod nowy kluczyk tak żeby wszystko było razem i działała centralka z pilota.
Mam kluczyk i pilot takie:
Doradzicie coś Panowie ?
Jaki kluczyk i jak to w ogóle ugryźć.
Przerobienie kluczyka i pilota na scyzoryk.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
tylko nowa centralka z kluczykami typu scyzoryk
jak robisz już coś złego,to rób to dobrze
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
- nitrox89
- Dawca organów
- Auto: mk4 AXR+
A te scyzoryki z centralką za 100 pare złotych z allegro to dziadostwo...
Rust is lighter than carbon fiber
No to chyba zostane przy starym pilocie, a kluczyk poprostu dorobie bez przycisków do centralki. Chyba żeby kupić kluczyk z budowanym pilotem i go zaprogramowac pod centralke którą mam.
kup stary kluczyk np. z passata, kupujesz zestaw centralnego typu scyzoryk z allegro, przerzucasz sterowanie centralnego z allegro do obudowy kluczyka z passata, dodatkowo nacięcie grotu, trochę kosztowna sprawa ale to raczej jedyne dobre rozwiązanie
Jadę powoli... Ale przed Tobą :D
Przerobiłem kluczyk na scyzoryk. Sprawa wygląda tak ze trzeba zaopatrzyć się w scyzoryk dokupić na allegro centralkę która pasuje do oryginalnego scyzoryka np. http://allegro.pl/klucz-pilot-sterownik ... 60833.html" onclick="window.open(this.href);return false; . I można się cieszyć scyzorykiem w MK3:D