niebieskie Mk2 k3fira
Moderator: VIP
niebieskie Mk2 k3fira
dzis zatrzymano kolejnego typa, u niego w domu byly jak narazie tylko moje glosniki z drzwi :/ a w jego aucie byl zalozony moj kpl uklad wydechowy i akumulator, a u tych co wczesniej zatrzymali to tylko plyty cd i jakies tam klucze i srubokrety.
- inż. Mk2_marcin
- Golfista
niebieskie Mk2 k3fira
Ja bym ich powinni ich wysyłać do obozów prac zamiast do więzienia! nikt by wtedy nie kradł
współczuję
ja bym robił wszystko aby typów ukarano i musieli zapłacić za kilkakrotnie większa karę!
współczuję
ja bym robił wszystko aby typów ukarano i musieli zapłacić za kilkakrotnie większa karę!
niebieskie Mk2 k3fira
k3fir Pisz co dostali za ten proceder. Jak bym złapał to bym im najpierw ręce połamał a pożniej zawiózł na Policje.
-
- Mały gagatek
niebieskie Mk2 k3fira
tylko odzyskane glosniki hertz akumulator i tlumik kpl bo byl zalozony w innym aucie, kolesie nic wiecej nie chca gadac co komu gdzie sprzedali a skradli duzo roznych *#cenzura#* wiec sprawa bedzie duza, bo to nie tylko moje auto bylo.
- inż. Mk2_marcin
- Golfista
Re: niebieskie Mk2 k3fira
Niech ich biorą za szmaty, przy okazji możesz wspomnieć o moim zielonym GTD specjalu skradzionym w Tychach w tym samym czasie tylko rok temu, może się pogubią w zeznaniach i puszczą parę z ryja przez przypadek.k3fir pisze:tylko odzyskane glosniki hertz akumulator i tlumik kpl bo byl zalozony w innym aucie, kolesie nic wiecej nie chca gadac co komu gdzie sprzedali a skradli duzo roznych ************ wiec sprawa bedzie duza, bo to nie tylko moje auto bylo.
Re: niebieskie Mk2 k3fira
zajebiście oby tak dalej, jakbym odzyskał votexa i kierownicę personala gti (w audi ur quattro tez montowali) to bym był po częsci choc usatysfakcjonowany, najbardziej mi tego szkoda bo najdłużej tego szukałem.k3fir pisze:dzis odzyskalem felgi ;]
-
- Użytkownik
- Kontakt:
niebieskie Mk2 k3fira
I cos wiecej w sprawie sie ruszyło ?
--==:spider:==--
viewtopic.php?f=87&t=498102" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=87&t=498102" onclick="window.open(this.href);return false;