Toż to zwykły szyberdach..synec pisze:ale słabe to jest. Moim zdaniem już w ogóle nie robić, bo kasa pójdzie, narobicie się a i tak efekt będzie mizerny.
Lepszy efekt byłby jednak z tym: " onclick="window.open(this.href);return false;
Moderator: G0 Karcio
Toż to zwykły szyberdach..synec pisze:ale słabe to jest. Moim zdaniem już w ogóle nie robić, bo kasa pójdzie, narobicie się a i tak efekt będzie mizerny.
Super podejście, auta też nie myj bo za chwile sie ubrudzishowtime pisze:Po co poprawiac cos, co za chwile znów zacznie wyglądać podobnie
Połowa ludzi z forum musi więc nie jesteś jedynyshowtime pisze:Wystarczy, że każdego dnia musze się siłować z krawężnikami pod firmą, bo inaczej nie mam jak zaparkować.
Masz racje, nigdzie nie powiedziałem że jest najwspanialsze na świecie. Mam wrażenie, że jakbym przyjrzał się Twojemu autku to tez bym coś znalazł. Problem w tym ze nigdzie go nie widac i nie mam mozliwosci Tak wiec nie wiem czemu na tych wszystkich zlotach na zaproszenia się nie pojawia zeby móc mu się dokładnie przyjrzec Nie jest wystarczająco OH AH?logo1024 pisze:ale trochę słabo żeby auto, wokół którego ciągle jest OH i AH miało takie braki
Jak zaczne sr..ć pieniędzmi to wtedy bede malował dokładki i kleił progi co tydzień, zeby kolejnego tygodnia je znów urwać czy zarysowac.logo1024 pisze:Super podejście, auta też nie myj bo za chwile sie ubrudzi
dla mnie to jest po prostu chore, osiągasz już chyba największy poziom hater'alogo1024 pisze:A ma to jakieś znaczenie?
To się jeździć naucz najpierw i w końcu spasuj te koło, czyli na glebe.zeby kolejnego tygodnia je znów urwać czy zarysowac.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości