[GOLF MK2] VR6 24v by TheBiSHoP
Moderator: G0 Karcio
[GOLF MK2] VR6 by TheBiSHoP
Ja ściągałem scansolem farbe z plastikowego dekla silnika i plastiku nie ruszył
- Czarson
- Forum Master
- Kontakt:
nawet to fajnie wyglada
co myślisz o moim golfie? viewtopic.php?f=87&t=436585 zapraszam do komentowania
Mój nowy Edition One GTI viewtopic.php?f=87&t=543801" onclick="window.open(this.href);return false;
Kupię listwy wąskie od pakietu GTI 3d do mk2
Mój nowy Edition One GTI viewtopic.php?f=87&t=543801" onclick="window.open(this.href);return false;
Kupię listwy wąskie od pakietu GTI 3d do mk2
Re: [GOLF MK2] VR6 by TheBiSHoP
21.9.2012
Spryskiwacze reflektorów. Leżały i czekały już 4 lata, więc gdy tylko doprowadziłem front do ładu. znalazłem dla nich ładne miejsce.
[youtube][/youtube]
Spryskiwacze reflektorów. Leżały i czekały już 4 lata, więc gdy tylko doprowadziłem front do ładu. znalazłem dla nich ładne miejsce.
[youtube][/youtube]
pieknie pieknie teraz tylko masaże w fotelach
http://WWW.MLRD.PL" onclick="window.open(this.href);return false;
juz nie mog sie doczekać nastepnego aktuala
Re: [GOLF MK2] VR6 by TheBiSHoP
Tak więc dzisiaj odpaliłem golfa z nowym silnikiem.
2.8 VR6 24v AYL z Sharana. Trafił się w dobrych pieniądzach dwa tyg temu więc trzeba było szybko to włożyć. Narazie na zwykłej skrzyni itp. Swap zaczął się w sobotę wieczorem i w zasadzie skończył w piątek, ale niestety 3 dni zajęło mi rozpracowanie immo.
2.8 VR6 24v AYL z Sharana. Trafił się w dobrych pieniądzach dwa tyg temu więc trzeba było szybko to włożyć. Narazie na zwykłej skrzyni itp. Swap zaczął się w sobotę wieczorem i w zasadzie skończył w piątek, ale niestety 3 dni zajęło mi rozpracowanie immo.
- barteKKK03
- V.I.P.
Kilka dni, jeden post i po swapie... a u niektórych wywody na 5 stron o doborze kierunkowskazów.
Szacun za taką robotę!
Szacun za taką robotę!
- el Kozako
- Forum Master
A ja sądziłem, że blok jest inny w sharanie itp i przez to nie spasi do MKII - a to niespodzianka
GRATULACJE SWAPu
GRATULACJE SWAPu
R.I.P. CzarnyCzarnuch
R.I.P. PiaskowyCzarnuch
Third MKII in progress - jurney to the vr6
viewtopic.php?f=87&t=565756
R.I.P. PiaskowyCzarnuch
Third MKII in progress - jurney to the vr6
viewtopic.php?f=87&t=565756
- konrad141
- Forum Master
- Auto: Bora Sedes 4motion
- Silnik: AJM
- Kontakt:
barteKKK03, Bardzo dobrze zauważył , zwracam honor bo do dziś się zastanawiałem co auto robi w projektach..
Piasek pisze: Ale po tym jak kumpla ojciec zapłacił 12 tyś zł za sportowego gołębia który nie wrócił z pierwszego lotu - nic mnie już nie zdziwi.
noi git jak chlodnica vs kolektor ssacy ?
- tomatol
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Oby to polatało bez problemów,bo ja coś szczęścia nie mam do vrek :]]
cieszę się, że ktoś to zauważył =]barteKKK03 pisze:Kilka dni, jeden post i po swapie... a u niektórych wywody na 5 stron o doborze kierunkowskazów
a widzisz trzeba się było kogoś zapytać =]el Kozako pisze:A ja sądziłem, że blok jest inny w sharanie itp i przez to nie spasi do MKII - a to niespodzianka
ja w sumie też się dziwiłem, że tutaj jeszcze jest. Nie ma przecież naciągu na oponach, negatywów 30 stopni, ajrajda, bbsów, da się nim jeździć i do tego jeździ przez cały rok na codzień.konrad141 pisze:do dziś się zastanawiałem co auto robi w projektach..
Przy okazji zmiany silnika mogłem dokończyć pewien drobny wątek w aucie który nie dawał mi spokoju. Otóż podczas montażu nawigacji miałem problem z wyświetlaniem RDS'u na FIS'e. Kupiłem wtedy zegary z S3 z 2003 roku które mają już nowy typ komunikacji, ale niestety okazało się, że mimo iż w programie procesora jest obsługa silników bez CAN to na płycie głównej fizycznie brakuje elementów wykonawczych za to odpowiedzialnych. Zatem zegary czekały na nowy motor. Jest w nich jeszcze jeden drobiazg który cieszy mianowicie radioustawialny zegar